ghd The Original ghd IV Styler -hiustenmuotoilurauta on palannut parempana kuin koskaan – esittelyssä uusi ghd original -muotoilurauta. Päivitetty tekniikka ja paranneltu muotoilu takaavat luotettavan ghd-suorituskyvyn. Uuden sukupolven keraaminen single-zone™-teknologia säilyttää muotoiluun ihanteellisen 185 °C:n lämpötilan koko muotoilun ajan, mikä takaa kestävän lopputuloksen ilman äärilämpötiloja ja hiusten rasitusta. Pyöristetyn kiharrinosan ansiosta voit luoda vaivattomasti pehmeitä laineita, kimmoisia kiharoita tai piikkisuoria lookeja. Ikonisissa kultaisissa jousitetuissa levyissä on sileä kiiltopinnoite, joka takaa erittäin kiiltävän lopputuloksen.

617462
ghd
Kuvaus

ghd The Original ghd IV Styler -hiustenmuotoilurauta on palannut parempana kuin koskaan – esittelyssä uusi ghd original -muotoilurauta. Kulttiklassikko, josta kaikki alkoi. Päivitetty tekniikka ja paranneltu muotoilu takaavat luotettavan ghd-suorituskyvyn.

Uuden sukupolven keraaminen single-zone™-teknologia säilyttää muotoiluun ihanteellisen 185 °C:n lämpötilan koko muotoilun ajan, mikä takaa kestävän lopputuloksen ilman äärilämpötiloja ja hiusten rasitusta. Alkuperäinen ghd-suoristusrauta sopii täydellisesti jokapäiväiseen muotoiluun kaikille hiustyypeille. Pyöristetyn kiharrinosan ansiosta voit luoda vaivattomasti pehmeitä laineita, kimmoisia kiharoita tai piikkisuoria lookeja. Ikonisissa kultaisissa jousitetuissa levyissä on sileä kiiltopinnoite, joka takaa erittäin kiiltävän lopputuloksen.

Yleisjännitteen ja 30 sekunnin lämpenemisajan ansiosta voit luoda nopeasti oman ghd-tyylisi kaikkialla maailmassa. Automaattisen valmiustilan ansiosta voit olla varma, että muotoilurautasi sammuu, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Ergonominen muotoilu ja 360° kääntyvä virtajohto mahdollistavat joustavan muotoilun, joten voit nauttia hyvistä hiuspäivistä helposti.

Koe ghd original styler -suoristusraudan ikoninen paluu – uusi ja entistä parempi suoristusrauta ammattilaisten suosittelemana.

Ominaisuudet:

Optimaalinen 185°C lämpötila: 

  • Ihanteellinen lämpötila 185 °C: Varmistaa kampauksen kestävyyden koko päivän ajan hiusten kunnosta tinkimättä.
  • Keraaminen Single Zone™-lämpöteknologia: Uuden sukupolven nopeasti reagoiva lämmitin säilyttää optimaalisen muotoilulämpötilan ja takaa ylivoimaisen lopputuloksen.
  • Sileät, pyöristetyt lämpölevyt: liukuvat vaivattomasti tehden hiuksista sileät ja kiiltävät
  • Yleisjännite: Helppoa hiustenmuotoilua kaikkialla maailmassa
  • Lämpenee 30 sekunnissa: tekee hiustenmuotoilusta helppoa ja nopeaa

Muotoiluraudalla on valmistajan 2 vuoden takuu.

Tuotetiedot
ghd
617462
Arvostelut
Sonja 2022-05-30

PARAS

Ihan huippu muotoilurauta! On kestänyt itsellä lähes päivittäisessä käytössä jo vuosia hyvänä ja tällä hiukset on pysyneet selkeästi paremmassa kunnossa, kun lämpölevyt eivät kosketa toisiaan. Suosittelen ehdottomasti! Jokaisen pennin arvoinen