TOIMITUS

Lähetämme kaikki tilaukset varastoltamme Hämeenlinnasta. Pyrimme lähettämään tilaukset heti seuraavana arkipäivänä. Toimitusaikamme on noin 2-4 vuorokautta. Kampanja- ja sesonkiaikoina (kuten Blackweekend) toimitusaikamme saattaa olla pidempi. Kun tilauksesi on pakattu ja lähdössä matkaan, saat tilauksesi seurantatiedot, jolle päivittyy kuljetusliikkeen tarkempi toimitusaika-arvio.

  • Matkahuollon pakettiautomaatti tai palvelupiste 4,90€
  • Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90€
  • Postin pakettiautomaatti tai noutopiste 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 9,90€

Yli 50€ arvoiset tilaukset lähetämme ilman toimituskuluja noutopisteeseen. Yli 150€ arvoisille tilauksille myös kotiinkuljetus ilman toimituskuluja.

Emme toimita Ahvenanmaalle.

PALAUTUS

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus tilaamillesi tuotteille. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja jälleenmyyntikuntoisia, joten käsittele tuotteita varoen ennen ostopäätöksen tekemistä.

Tehdessäsi palautuksen, pakkaathan paketin huolellisesti niin, etteivät tuotteet pääse vaurioitumaan kuljetuksen aikana. Säilytä kuitti/tosite palautuksestasi. 

Palautuksista perimme alkuperäisten toimituskulujen lisäksi palautuskuluja 5€ / lähetys. Hyvittäessämme rahat palautettavasta tuotteesta, vähennämme tästä palautettavasta summasta alkuperäiset toimituskulut ja palautuskulut (5€). 

Paketin noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus eikä riitä kaupan peruuttamiseksi. 

Mikäli haluat perua tilauksesi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@oletkaunis.fi.   

PALAUTUSVAIHTOEHDOT  

Palauta tuote aina samaa kuljetusyhtiötä käyttäen, jolla olet tilannut tilauksesi. 

Postilla tilatut paketit:

1. Palauttaminen pakettiautomaattiin Helposti-tunnuksella: Valitse tämä vaihtoehto, kun haluat tehdä palautuksen pakettiautomaatin kautta. Siirry osoitteeseen tästä. Seuraa sivuston antamia ohjeita. Lopuksi saat sivustolta Helposti-koodin, jonka voit syöttää pakettiautomaattiin ja tehdä palautuksen. Kun saavut pakettiautomaatille tekemään palautusta, paina ruudulta ”Palauta paketti”, ja automaatti neuvoo sinua palautuksen tekemisessä.  

2. Palauttaminen Postin toimipaikassa palautustunnuksella: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat tehdä palautuksen Postin toimipaikassa. Pakkaa lähetys huolellisesti ja kirjoita paketin vasempaan yläkulmaan lähettäjän tiedoiksi nimesi ja yhteystietosi. Vie pakettisi Postin toimipaikkaan. Kerro kassalla maksuton palautuskoodimme 637953, niin paketti palautuu meidän varastollemme.  

Matkahuollon kautta tilatut paketit:

Pakkaa lähetys huolellisesti ja kirjoita paketin vasempaan yläkulmaan lähettäjän tiedoiksi nimesi ja yhteystietosi. Vie pakettisi Matkahuollon toimipaikkaan. Kerro kassalla maksuton palautuskoodimme 9542716, ja paketti palautuu meidän varastollemme.