Olet Kaunis Oy (2720967-2), Puusepänkatu 5, 13110 Hämeenlinna, Suomi. Tilausehtojen lisäksi voimassa ovat myös tietosuojaselosteen sekä kanta-asiakkuuden ehdot. 

MAKSUEHDOT

Kauppamme käyttää maksujen välitykseen turvallista Paytrail -palvelua, jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia internetissä. 

Paytrail - Maksa turvallisesti verkkopankissa, maksukortilla, laskulla ja mobiilimaksuilla.

Paytrail Oyj toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun oletkaunis.fi-kaupalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

www.paytrail.com

  • Verkkopankkimaksut
  • Korttimaksut
  • Mobiilimaksu
  • Collector Lasku/Osamaksu

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset ehot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf

Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

HINTATIEDOT

Tuotteiden hinnat esitetään verkkokaupassa euroina (ellei asiakas ole valinnut toista valuuttaa) tuotteen yhteydessä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Varaamme oikeuden oikaista mahdolliset hinnoitteluvirheet, tavarantoimittajan muuttuneet hinnat tai tuotetietojen syöttämisen yhteydessä tapahtuneet virheet.   

Tuotetiedot 

Oletkaunis.fi pidättää oikeuden verkkokaupassa esiintyviin lyöntivirheisiin ja tuotteiden loppumiseen varastosta. Oletkaunis.fi ei takaa, että asiakkaan vastaanottaman tuotteen ulkonäkö vastaa täysin sivustolla esitettyä tuotekuvaa, sillä muun muassa puhelimen näyttö, kuvanlaatu ja resoluutio voivat vaikuttaa siihen miltä esimerkiksi tuotteen värisävy näyttää. Kaupassa esitetty tuote saattaa myös poiketa asiakkaan vastaanottamasta tuotteesta valmistajan pakkauspäivityksen takia.  Oletkaunis.fi tekee parhaansa varmistaakseen, että sivustolla esitetyt kuvat ovat mahdollisimman totuudenmukaisia. Oletkaunis.fi ei takaa, että tuotteen raaka-ainelista vastaa sivustolla esitettyä raaka-ainelistaa valmistajan sisältömuutosten takia. Tarkista sisältö aina pakkauksesta.

TOIMITUSKULUT

Tilauksen toimituskulut lisätään ostoskorissa automaattisesti tilauksen loppusummaan. 

Toimitus Matkahuollon pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen 4,60€.

Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90€.

Toimitus Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen 4,60€.

Postin kotiinkuljetus 9,90€.

Yli 50€ arvoiset tilaukset lähetämme ilman toimituskuluja noutopisteeseen. 

Yli 150€ arvoisille tilauksille myös kotiinkuljetus ilman toimituskuluja.   

TOIMITUS

Pyrimme lähettämään tilaukset tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaikamme on noin 1-4 vuorokautta. HUOM! Kampanja- ja sesonkiaikoina toimitusaika saattaa olla pidempi*. Emme vastaa toimituksen meistä johtumattomista viiveistä toimituksissa. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppunut varastostamme, olemme asiakkaaseen yhteydessä sähköpostitse. Toimitus vain Suomeen.

Tilaushetkellä voit valita toimituksen haluamaasi toimitustavan ja toimituspisteen toimipistevalikosta. Posti/Matkahuolto pidättää oikeuden toimittaa lähetyksen vaihtoehtoiseen toimituspisteeseen, mikäli sen toimitus valittuun tai postinumeron mukaiseen toimipisteeseen ei onnistu. Toimitusaika-arvio on laadittu Posti/Matkahuolto antamien tietojen perusteella emmekä me ole vastuussa vaikutuspiiriimme ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.

 Posti/Matkahuolto toimittaa sinulle sähköisen (tekstiviesti/sähköposti) tai kirjallisen ilmoituksen lähetyksen saavuttua noutopisteeseen. Valittua Posti/Matkahuolto-noutopistettä ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen. Kun luovutamme lähetyksen Postille/Matkahuollolle, emme vastaa lähetysten toimitusta koskevista, vaikutuspiirimme ulkopuolelta tulevista viiveistä. 

*Kampanja-aikoina, kuten alet ja Black weekend, sekä Jeffree Star Cosmetics -uutuuslanseerauksien aikana tehdyt tilaukset toimitetaan arviolta 3-7 arkipäivän kuluessa.

Emme toimita Ahvenanmaalle.

TUOTTEEN PALAUTUS

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus tilaamillesi tuotteille. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja jälleenmyyntikuntoisia, joten käsittele tuotteita varoen ennen ostopäätöksen tekemistä.

Mikäli tuotteet on avattuja tai pakkaus on vioittunut palautuksen aikana, voimme joutua hylkäämään palautuksen. Hylättyä palautusta ei hyvitetä eikä uudelleentoimiteta. 

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, katso palautusohjeemme alta kohdasta palautusvaihtoehdot.

Palautuksista perimme alkuperäisten toimituskulujen lisäksi palautuskuluja 5€ / lähetys. Hyvittäessämme rahat palautettavasta tuotteesta, vähennämme tästä palautettavasta summasta alkuperäiset toimituskulut ja palautuskulut (5€). Virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta emme peri palautuskuluja. Voit palauttaa tuotteen myös omalla kustannuksella, mutta huomaathan että tällöin olet lähettäjänä myös täysin vastuussa toimituksen saapumisesta meille. 

Tehdessäsi palautuksen, pakkaathan paketin huolellisesti niin, etteivät tuotteet pääse vaurioitumaan kuljetuksen aikana. Säilytä kuitti/tosite palautuksestasi. Huomioithan, että asiakas on vastuussa palautuksesta niin kauan, kunnes palautus on saapunut varastollemme. Käsittelemme palautukset siinä järjestyksessä, kun ne saapuvat varastollemme ja olemme asiakkaaseen yhteydessä, kun palautus on käsitelty.

Paketin noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus eikä riitä kaupan peruuttamiseksi. Mikäli paketin jättää noutamatta tai meille (oletkaunis.fi) palautuu lähetys, jota on yritetty toimittaa väärään osoitteeseen tai Postin saapumisilmoitusta ei voitu lähettää johtuen väärästä puhelinnumerosta, tulee asiakkaan itse maksaa tilauksen uudelleenlähetyksen postikulut. Noutamatta jääneistä tilauksista veloitetaan 10€ palautuskuluja. Tarkistathan, että antamasi toimitustiedot ovat oikein!  

Mikäli haluat perua tilauksesi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@oletkaunis.fi.   

PALAUTUSVAIHTOEHDOT  

Palauta tuote aina samaa kuljetusyhtiötä käyttäen, jolla olet tilannut tilauksesi.  Tehdessäsi palautuksen, pakkaathan paketin huolellisesti niin, etteivät tuotteet pääse vaurioitumaan kuljetuksen aikana. Voit käyttää palauttamiseen esimerkiksi samaa pakkausta, jossa vastaanotit tilauksesi. Säilytä kuitti/tosite palautuksestasi. Käsittelemme palautuksen, kun se on saapunut varastollemme ja olemme sinuun yhteydessä, kun palautus on käsitelty.

Postilla tilatut paketit:

1. Palauttaminen pakettiautomaattiin Helposti-tunnuksella: Valitse tämä vaihtoehto, kun haluat tehdä palautuksen pakettiautomaatin kautta. Siirry osoitteeseen tästä. Seuraa sivuston antamia ohjeita. Lopuksi saat sivustolta Helposti-koodin, jonka voit syöttää pakettiautomaattiin ja tehdä palautuksen. Kun saavut pakettiautomaatille tekemään palautusta, paina ruudulta ”Palauta paketti”, ja automaatti neuvoo sinua palautuksen tekemisessä.  

2. Palauttaminen Postin toimipaikassa palautustunnuksella: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat tehdä palautuksen Postin toimipaikassa. Pakkaa lähetys huolellisesti ja kirjoita paketin vasempaan yläkulmaan lähettäjän tiedoiksi nimesi ja yhteystietosi. Vie pakettisi Postin toimipaikkaan. Kerro kassalla maksuton palautuskoodimme 637953, niin paketti palautuu meidän varastollemme.  

Matkahuollon kautta tilatut paketit:

Valitse tämä vaihtoehto, kun haluat palauttaa Matkahuollon kautta.

Pakkaa lähetys huolellisesti ja kirjoita paketin vasempaan yläkulmaan lähettäjän tiedoiksi nimesi ja yhteystietosi. Vie pakettisi Matkahuollon toimipaikkaan. Kerro kassalla maksuton palautuskoodimme 9542716, ja paketti palautuu meidän varastollemme.    

REKLAMAATIO

Jos toimitettu tuote on väärä tai viallinen, voit tehdä tuotteesta reklamaation kuvan kera sähköpostilla asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@oletkaunis.fi ja olemme sinuun yhteydessä selvittääksemme tilanteen parhain päin.  

TUOTTEEN VAIHTO

Verkkokaupassa ei ole vaihto-oikeutta. Jos haluat vaihtaa tuotteen, palauta tuote ensin meille ja tee sen jälkeen uusi tilaus haluamallesi tuotteelle.

REKISTERÖITYMINEN JA KANTA-ASIAKKUUS

Oletkaunis.fi kanta-asiakkuus on maksuton ja kortiton jäsenyys, jossa kerrytät rahanarvoisia pisteitä ostoksistasi. Keräämäsi pisteet muutetaan etukupongeiksi, joilla voit maksaa ostoksia Oletkaunis.fi-verkkokaupassa. Lisäksi saat jäsenenä erikoistarjouksia ja muita rahanarvoisia etuja, ja voit tarkastella tilaushistoriaasi, seurata tilaustasi ja paljon muuta! Rekisteröityessäsi saat jäsenedut automaattisesti käyttöösi. Jäsenyys ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Voit vain hyötyä! Rekisteröitymällä hyväksyt jäsenehdot.

JÄSENYYDEN EHDOT

1. Ollaksesi jäsen, tulee sinun olla rekisteröitynyt asiakas ja sinulla on vähintään yksi tilaus viimeisen 12 kuukauden aikana. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jäsenyys on ilmainen.

2. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä siihen liittyviä etuja voi luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle.

3. Palautetuista tuotteista kertyneet pisteet mitätöidään palautuksen rekisteröinnin yhteydessä.

4. Oletkaunis.fi pidättää oikeuden poistaa tai sulkea käyttäjän jäsenyyden.

5. Oletkaunis.fi pidättää oikeuden muuttaa jäsenehtoja.

6. Asiakas voi koska tahansa sulkea jäsenyytensä ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@oletkaunis.fi.

7. Kertyneitä etupisteitä ei voi muuttaa rahaksi, siirtää toiselle tilille tai antaa toiselle käyttäjälle.

8. Etupisteiden käyttäminen ei kerrytä uusia pisteitä.

9. Pisteet kertyvät kaikista ostoksista ja ovat voimassa 12 kk pisteiden saamisesta.

10. Vanhentuneet pisteet poistuvat pistesaldolta automaattisesti eikä niitä voi palauttaa.

11. Rekisteröitymällä saat automaattisesti jäsenedut käyttöösi.

12. Rekisteröitymällä liityt automaattisesti uutiskirjelistallemme. Voit poistua listalta koska vain.

PISTEIDEN KERTYMINEN JA KÄYTTÖ

Jotta ostoksesi rekisteröidään ja ne kerryttävät pisteitä, tulee sinun olla rekisteröitynyt jäsen ja olla sisään kirjautuneena tehdessäsi tilauksen.

Saat 1 bonuspisteen jokaisesta eurosta, jonka käytät kaupassamme tuotteisiin. Esimerkiksi ostaessasi 20 eurolla saat 20 pistettä, ja ostaessasi 100 eurolla saat 100 pistettä.

Kun sinulle on kertynyt vähintään 200 pistettä, voit lunastaa pisteet kupongiksi. 200 pisteellä olet oikeutettu 4 euron arvoiseen etukuponkiin, jonka voit käyttää vapaavalintaisiin ostoksiin verkkokauppamme kassalla.

Pistetilannetta voit seurata "Omat sivut" -osiosta.

Pisteitä saat

• Normaalihintaisista tuotteista, 1€ = 1 pistettä

• Rekisteröityessäsi saat 50 pistettä

• Erilaisista kampanjoista, esim. tuplapistepäivät