Oletkaunis.fi kanta-asiakkuus on maksuton ja kortiton jäsenyys, jossa kerrytät rahanarvoisia pisteitä kaikista meillä tekemistäsi ostoksista. Keräämäsi pisteet muutetaan etukupongeiksi, joilla voit maksaa ostoksia Oletkaunis.fi-verkkokaupassa. Lisäksi saat jäsenenä erikoistarjouksia ja muita rahanarvoisia etuja, ja voit tarkastella tilaushistoriaasi, seurata tilaustasi ja paljon muuta! Rekisteröityessäsi saat jäsenedut automaattisesti käyttöösi. Jäsenyys ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Voit vain hyötyä! Rekisteröityessäsi hyväksyt jäsenehdot.

JÄSENYYDEN EHDOT

1. Ollaksesi jäsen, tulee sinun olla rekisteröitynyt asiakas ja sinulla on vähintään yksi tilaus viimeisen 12 kuukauden aikana. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jäsenyys on ilmainen.

2. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä siihen liittyviä etuja voi luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle.

3. Palautetuista tuotteista kertyneet pisteet mitätöidään palautuksen rekisteröinnin yhteydessä.

4. Oletkaunis.fi pidättää oikeuden poistaa tai sulkea käyttäjän jäsenyyden.

5. Oletkaunis.fi pidättää oikeuden muuttaa jäsenehtoja.

6. Asiakas voi koska tahansa sulkea jäsenyytensä ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@oletkaunis.fi.

7. Kertyneitä etupisteitä ei voi muuttaa rahaksi, siirtää toiselle tilille tai antaa toiselle käyttäjälle.

8. Etupisteiden käyttäminen ei kerrytä uusia pisteitä.

9. Pisteet kertyvät kaikista ostoksista ja ovat voimassa 12 kk pisteiden saamisesta.

10. Vanhentuneet pisteet poistuvat pistesaldolta automaattisesti eikä niitä voi palauttaa.

11. Rekisteröitymällä saat automaattisesti jäsenedut käyttöösi.

12. Rekisteröitymällä liityt automaattisesti uutiskirjelistallemme. Voit poistua listalta koska vain.

PISTEIDEN KERTYMINEN JA KÄYTTÖ

Jotta ostoksesi rekisteröidään ja ne kerryttävät pisteitä, tulee sinun olla rekisteröitynyt jäsen ja olla sisään kirjautuneena tehdessäsi tilauksen.

Saat 1 bonuspisteen jokaisesta eurosta, jonka käytät kaupassamme tuotteisiin. Esimerkiksi ostaessasi 20 eurolla saat 20 pistettä, ja ostaessasi 100 eurolla saat 100 pistettä.

Kun sinulle on kertynyt vähintään 200 pistettä, voit lunastaa pisteet kupongiksi. 200 pisteellä olet oikeutettu 4 euron arvoiseen etukuponkiin, jonka voit käyttää vapaavalintaisiin ostoksiin verkkokauppamme kassalla.

Pistetilannetta voit seurata "Omat sivut" -alla, jossa voit myös itse lunastaa käyttöösi. Kun sinulle on kertynyt tarpeeksi pisteitä (min 200p), tulevat ne myös automaattisesti näkyviin kassalle ja voit lunastaa niitä suoraan kassalla käyttöösi. 

PISTEITÄ SAAT

• Normaalihintaisista tuotteista, 1€ = 1 pistettä

• Rekisteröityessäsi jäseneksi saat 50 pistettä

• Erilaisista kampanjoista, esim. tuplapistepäivät