PALJONKO OVAT TOIMITUSKULUT?

• Matkahuollon pakettiautomaatti tai palvelupiste 4,60€

• Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90€

• Postin pakettiautomaatti tai noutopiste 4,60€

• Postin kotiinkuljetus 9,90€

Kaikki yli 50€ arvoiset tilaukset lähetämme ilman toimituskuluja noutopisteeseen, ja yli 150€ arvoisille tilauksille tarjoamme kotiinkuljetuksen ilman toimituskuluja.

MILLOIN SAAN TILAUKSENI?

Pyrimme lähettämään tilaukset matkaan varastoltamme tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaikamme kokonaisuudessaan on noin 1-4 vuorokautta. Kampanja- ja sesonkiaikoina (esim Black Friday) toimitusaika saattaa olla pidempi. Emme vastaa meistä johtumattomista toimitusviiveistä.

MISTÄ VOIN SEURATA TILAUKSENI KULKUA?

Kun tilauksesi on lähdössä matkaan varastoltamme, saat sähköpostiisi pakettisi seurantatunnuksen. Sen avulla voit seurata tilauksesi kulkua Postin/Matkahuollon verkkosivuilta. Voit seurata tilausken etenmistä myös omilta sivuilta.

MISSÄ AJASSA TILAUS ON NOUDETTAVA TOIMIPISTEESTÄ?

Postin toimituksissa lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Matkahuollon tilausten noutoaika on 7 vuorokautta lähetyksen saapumisesta pakettipisteeseen. Tämän jälkeen lähetys palautuu takaisin meille noutamattomana. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme 10 euron arvoisen käsittelykulun. 

TOIMITATTEKO PAKETTEJA ULKOMAILLE?

Oletkaunis.fi-verkkokauppa toimittaa tällä hetkellä tilauksia vain Suomeen. Oletkaunis.se-sivusto toimittaa tilauksia Ruotsiin.

MITEN VOIN PERUUTTAA TILAUKSENI?

Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, otathan mahdollisimman pian yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@oletkaunis.fi. Kerrothan heti ensimmäisessä yhteydenotossasi tilausnumerosi, niin pystymme paikantamaan tilauksesi nopsemmin.

MITEN TEEN PALAUTUKSEN?

Sinulla on 14 vuorokauden peruutusoikeus tilaamillesi tuotteille. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja jälleenmyyntikuntoisia. Kun haluat tehdä palautuksen, lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@oletkaunis.fi, niin rekisteröimme palautuksesi ja lähetämme sinulle palautusohjeet. Rekisteröidyn asiakaspalautuksen kulut asiakkaalle ovat 5 euroa ja ne vähennetään lopullisesta hyvityssummasta. Voit lukea lisää palautuksista tästä.

MITEN TEEN REKLAMAATION VÄÄRÄSTÄ TAI VIALLISESTA TUOTTEESTA?

Mikäli sinulle toimitettu tuote on väärä tai viallinen, voit tehdä tuotteesta reklamaation kuvan kera sähköpostilla asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@oletkaunis.fi. Asiakaspalvelutiimimme käsittelee reklamaatiosi ja on sinuun yhteydessä koskien hyvitystä. Pyydämme sinua ilmoittamaan viallisesta tai väärästä tuotteesta mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisen jälkeen.

PITÄÄKÖ TUOTTEISTA MAKSAA TULLI?

Olemme 100% suomalainen verkkokauppa ja lähetämme kaikki tilaukset varastoltamme Hämeenlinnasta. Tällöin saat tilauksesi luotettavasti ja nopeasti perille. Ilman muita lisäkuluja, kuten tullimaksua.