BBIA

Bbia on supersuosittu korealainen tuotemerkki, joka on erikoistunut upeaan värikosmetiikkaan. Merkin laadukkailla meikeillä saavutat sekä luonnollisen hehkuvan, että näyttävämmänkin iltameikin. Nimi Bbia tulee sanoista Blooming Beauty in Online Ocean, jolla viitataan merkin alkuperäiseen toimintaan ja myyntiin netissä. Bbia oli yksi ensimmäisistä Koreassa lanseeratuista online-kosmetiikkabrändeistä, ja se onkin saavuttanut vakaan aseman kotimaansa kosmetiikkamarkkinoilla. Sittemmin merkin trendikkäät tuotteet ovat saavuttaneet myös kansainvälistä suosiota eikä ihme, sillä niissä yhdistyvät innovatiivisuus ja monipuolisuus - edulliseen hintaan!

K-beauty on mullistanut kosmetiikkamaailmaa, ja yksi sen mukanaan tuomista trendeistä on lasi-iho. Sen lopputuloksessa ihannoidaan ja tavoitellaan kuulasta, hehkuvaa ja terveen näköistä ihoa. Bbian ihoa hoitavilla kosmetiikkatuotteilla loihditkin hehkuvan kauniin meikin, josta ihosikin nauttii. Ota korealaiset meikkitrendit haltuusi terävillä kulmakynillä, joilla piirrät tuuheat tai dramaattiset kulmat, puuterimaisilla ja nestemäisillä poskipunilla sekä pehmeitä ja hohtavia sävyjä sisältävillä luomiväripaleteilla. 

Täydennä meikkilaukkusi sisältö näillä laadukkailla, trendikkäillä ja kohtuuhintaisilla meikkituotteilla! Testaa ainakin ihanan heleyttäviä Last Blush- ja Downey Cheek -poskipunia, tarkkoja Last Auto Eyebrow Pencil Slim -kulmakyniä ja supersuosittuja Lip Oil -huuliöljyjä.

27 tuotetta
Olet selannut kaikki tuotteet - nyt on aika siirtyä toiseen kategoriaan!
No products available