Olemme 100% kotimainen ja luotettava kauneuden verkkokauppa, joka on ilahduttanut suomalaisten arkea jo vuodesta 2016 lähtien. Meiltä löydät tämän hetken mielenkiintoisimmat ja hypetetyimmät kosmetiikkamerkit kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimassamme on sekä tunnettuja että harvinaislaatuisia merkkejä; meikkejä, luonnonkosmetiikkaa, hiustenhoitoa, k-beautya, vartalotuotteita ja paljon muuta.

Tuotevalikoimastamme löytyy muun muassa somevaikuttaja Jeffree Starin värikäs meikkisarja, Real Techniquesin laadukkaat meikkisiveltimet, Eyluren upeat irtoripset, Ecotoolsin ympäristöystävälliset meikkisiveltimet ja tarvikkeet, Ofran laadukkaat meikit sekä Vita Liberatan ja b.tanin palkitut itseruskettavat.

Takaamme, että sinä saat tilauksesi verkkokaupastamme aina nopeasti ja turvallisesti. Pakkaamme lähetykset huolella ja toimitamme ne Hämeenlinnan varastoltamme perille jopa päivässä.

Toimitusmaksu alkaen 4,90 € ja ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 € tilauksiin.

Ilahduttava asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä sähköpostitse: asiakaspalvelu@oletkaunis.fi.

Meillä ostosten tekeminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Tilaa nyt ja valitse sinulle sopivin maksutapa: maksa heti tai vaikka vasta kuukauden päästä!

TIIMI

Oletkaunis.fi-tiimissä sykkii iso sydän erilaiselle kauneudelle, kosmetiikalle ja ihmiskohtaamisille. Meille jokainen on kaunis omana itsenään.

Inspiroidumme erityisesti meikkitaiteilijoiden linjakkaista lookeista, heleästä ihosta ja sisältä kumpuavasta onnesta. 

Pieni mutta pippurinen kuvastaa tiimiämme sopivasti - teemme kaikkemme, jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa surffailla kaupassamme, ja löydät meiltä aina ajankohtaisimmat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella. Haluamme tarjota yhteisöllemme myös paljon muuta - olethan jo tutustunut blogiimme ja somekanaviimme, joissa jaamme lisää yhteistä intohimoamme kauneudesta.

Tavoitat tiimimme asiakaspalvelusta ja somesta (@oletkaunis.fi), jossa olemme aina läsnä. 

VASTUULLISUUS & EKOLOGISUUS

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastuullisemmaksi ja ekologisemmaksi. Käytämme tilausten pakkaamiseen vain kierrätettävää pahvia ja paperia, minimoiden myös pakkausmateriaalin määrän. Tuotamme osan Hämeenlinnan varastomme sähköstä itse aurinkopaneeleilla. Lisäksi panostamme jätteiden oikeanmukaiseen lajitteluun ja pyrimme välttämään toiminnassamme kaikenlaista hävikkiä. Teemme myös vuosittain hyväntekeväisyyslahjoituksia muun muassa kotimaisille turvataloille ja suomalaisen nuorisotyön hyväksi.

Tilausten toimitukseen käytämme kotimaisia Postia ja Matkahuoltoa, jotka myös omalta osaltaan ovat sitoutuneet ekologisuuteen ja vastuullisuuteen. Posti on ollut ensimmäisenä postina maailmassa hiilineutraali jo vuodesta 2011 lähtien, ja nyt se on asettanut tavoitteekseen olla täysin nollapäästöinen vuonna 2030. Posti on myös sitoutunut YK:n Global Compact -aloitteen perusperiaatteisiin koskien työvoimaa, korruption torjuntaa, ympäristöä ja ihmisoikeuksia.