Suva Beauty

SUVA Beautyn perusti meikkitaiteilija Shaina Azad vuonna 2015. Hän tunnetaan lukuisten televisiosarjojen ja elokuvien ansioituneena meikkitaiteilijana. Azadin suunnittelemat innovatiiviset ja runsaspigmenttiset tuotteet tuovat värikkyydellään hauskuutta ja mielikuvituksellisuutta meikkaamiseen. Inspiraatio brändiin ja sen vivahteikkaisiin väreihin on peräisin Fijin pääkaupungista Suvasta, jossa Shaina Azad asui lapsuutensa. Kuten itse saari, myös SUVA Beauty pyrkii innostamaan ja herättämään hyvää mieltä jokaisessa meikkaajassa.

Alun perin ammattilaisille suunniteltu SUVA Beauty nousi maailmanlaajuiseen suosioon, kun se toi markkinoille rohkeita ja laadukkaita neonvärisiä rajaustuotteita. Nyt supersuositut Hydra Liners- ja Hydra FX -tuotesarjat tunnetaan neonvärisen silmämeikin mullistajina.

Olitpa sitten ammattitason meikkaaja tai siveltimen ensikertaa käteen ottava, SUVA Beautyn värikkäät ja ammattimaiset tuotteet inspiroivat sinut luomaan lukuisia uusia lookeja. Luo oma tyylisi - vain mielikuvitus on rajana!

16 tuotetta
Olet selannut kaikki tuotteet - nyt on aika siirtyä toiseen kategoriaan!
No products available