Banila Co.

Banila Co on kosmetiikkabrändi, jonka korealainen muotialan yritys F&F perusti vuonna 2005. Brändi ei perusta 10-vaiheiseen ihonhoitorituaaliin vaan se tarjoaa tuotteita yksinkertaiseen ja nopeaan ihonhoitoon. Banila Co uskoo, että jokaisen meikkipohjan perustana on puhdas ja hyvinvoiva iho, jonka vuoksi se panostaakin ihonhoitotuotteisiin, jotka sisältävät iholle hyödyllisiä ainesosia, ovat helppokäyttöisiä ja tekevät kasvojen puhdistuksesta nopeaa ja vaivatonta. 

Banila Co on yksi Etelä-Korean johtavimpia K-Beauty -brändejä, ja jatkuvan tuotekehityksen seurauksena se on yksi korealaisen kosmetiikan edelläkävijöistä. Todisteena tästä on Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Original -puhdistusbalsami, joka on niin tehokas ja suosittu, että sitä myydään ympäri maailman noin 3,1 sekuntin välein. Clean It Zero -linhan puhdistusbalmit ovat vuosien aikana saaneet jopa yli 40 palkintoa ja ne ovat olleet markkinoiden johtajana jo yli 15 vuoden ajan.

Alkuperäisen Original -version lisäksi kasvojenpuhdistusbalmeista on saatavilla jokaiselle ihotyypille sopiva versio. Vaihtoehtoisesti voit testata useampaan versiota kerralla neljä matkakokoista balmia sisältävän tutustumissetin avulla. 

4 tuotetta
No products available