BBIA NEVER DIE MASCARA POWER BROWN 7G

BBIA Never Die Mascara on upea ja huippusuosittu vedenkestävä ripsiväri, joka viimeistelee meikin erottelemalla ripset ja tuomalla niihin näyttävyyttä. Tämä paakkuuntumaton ripsiväri on sävyltään musta, ja sen ainutlaatuinen harja levittää ripsivärin helposti ja tarkasti. Vedenkestävä koostumus pitää ripset taivutettuina ja kauniina koko päivän. Sävy: kylmä tummanruskea. 

050BBIA
BBIA
13,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

BBIA Never Die Mascara on upea ja huippusuosittu vedenkestävä ripsiväri, joka viimeistelee meikin erottelemalla ripset ja tuomalla niihin näyttävyyttä. Tämä paakkuuntumaton ripsiväri on sävyltään musta, ja sen ainutlaatuinen harja levittää ripsivärin helposti ja tarkasti. Vedenkestävä koostumus pitää ripset taivutettuina ja kauniina koko päivän.

  • Sävy: Kylmä tummanruskea
Tuotetiedot
BBIA
050BBIA

Tietolomake

Väriperhe
Ruskea
Arvostelut
Hilla K 2024-02-04

Ei tosiaa ikinä kuole

Pysyy ripsissä koko päivän, jopa vähä vaikee saaha pois jos et omista silmämeikin poistoainetta. Lopputulos on naturaali mutta silti antaa just sillee kivasti volyymiä ja väriä. Paras ripsari jos haluat naturaalin lopputuloksen! Ja on myös todellaki vedenkestävä ja itkun kestävä ja kaiken kestävä. Ehottomasti lempi ripsari mitä multa löytyy, suosittelen!

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.