ghd Curve™ Classic Curl Tong

Ghd Curve® Classic Curl -hiustenkihartimella saat hiuksiisi klassista tyyliä ja volyymia. Kihartimessa on keskikokoinen 26 mm kiharrinosa, jossa on jousella aktivoitava ergonominen kahva. Classic Curl Tong -kihartimen avulla luot tasaisia kiharoita myös lyhyempiin hiuksiin. Laitteen turvallinen, viileä kärki helpottaa hiusten paikoillaan pitämistä kihartamisen aikana. Sisäänrakennetun pidikkeen ansiosta voit laittaa kihartimen pöydälle turvallisesti muotoilun aikana. Kihartimessa on ammattikäyttöön sopiva, joustavan muotoilun mahdollistava pitkä virtajohto. Kihartimen helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta lisää automaattinen valmiustila, jonka ansiosta laite sammuu, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Yleisjännitteen avulla voit käyttää kiharrinta kaikkialla maailmassa.

865316
ghd
208,00 €
Sisältää alv:n Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Ghd Curve® Classic Curl -hiustenkihartimella saat hiuksiisi klassista tyyliä ja volyymia. Kihartimessa on keskikokoinen 26 mm kiharrinosa, jossa on jousella aktivoitava ergonominen kahva. Classic Curl Tong -kihartimen avulla luot tasaisia kiharoita myös lyhyempiin hiuksiin. Laitteen turvallinen, viileä kärki helpottaa hiusten paikoillaan pitämistä kihartamisen aikana. Sisäänrakennetun pidikkeen ansiosta voit laittaa kihartimen pöydälle turvallisesti muotoilun aikana. Kihartimessa on ammattikäyttöön sopiva, joustavan muotoilun mahdollistava pitkä virtajohto. Kihartimen helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta lisää automaattinen valmiustila, jonka ansiosta laite sammuu, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Yleisjännitteen avulla voit käyttää kiharrinta kaikkialla maailmassa.

Jokaisessa ghd curve® -kihartimessa on mullistava ultra-zone-teknologia, joka takaa kihartamiseen optimaalisen 185 °C lämpötilan. Lämpötila säilyy koko kiharrinosan alueella uusimman edistyneen teknologian ansiosta, joka tunnistaa hiussuortuvat ja mukauttaa lämpötilaa varmistaakseen oikean muotoilulämpötilan säilymisen koko kiharruksen ajan. Lopputuloksena on kestävät kiharat nopeasti hiusten terveys huomioiden.

Ominaisuudet:

  • Keskikokoinen 26 mm kiharrinosa on suunniteltu luomaan tasaisia, keskikokoisia kiharoita.
  • Jousella aktivoitava kahva latvojen paikoillaan pitämiseen kihartamisen aikana
  • Viileä kärki on suunniteltu tekemään kihartamisesta miellyttävämpää.
  • Ultra-zone-teknologia kihartaa hiuksesi oikealla ja tasaisella lämpötilalla.
  • Valmiustila sammuttaa laitteen automaattisesti, jos sitä ei käytetä 30 minuuttiin.
  • Yleisjännite ja ammattikäyttöön sopiva pitkä ja kääntyvä virtajohto.
  • 185 °C lämpötila ihanteelliseen muotoiluun.

Tuotetiedot
ghd
865316
Käyttöohje
Kestävät, klassiset kiharat: ota hiuksista 2 cm leveitä ja syviä osioita. Avaa pidin ja kierrä hiukset tasaisesti kiharrinosan ympärille. Kiinnitä hiusten latva paikalleen sulkemalla pidin. Odota 5–8 sekuntia ja vapauta sitten hiukset avaamalla pidin. Vaihtoehtoisesti voit luoda ylellisiä laineita: jaa hiukset osioihin kuten edellä, mutta kierrä hiukset kieputtaen kiharrusosan ympärille. Pidä hiukset paikallaan 5–8 sekuntia (pidin ei välttämättä sulkeudu kokonaan, sillä kieputetut hiussuortuvat ovat paksumpia) ja vapauta sitten.
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.