Lämpösuojan sisältävällä Ghd Straight On -hiustenmuotoilusuihkeella saat erittäin sileät ja terveeltä näyttävät hiukset. Kevyt ja näkymättömältä tuntuva suihke silottaa hiuksia välittömästi. Huippuluokan lopputuloksen saat käyttämällä suihketta yhdessä suoristusraudan kanssa. Straight on -muotoilusuihke pitää hiukset suorana seuraavaan päivään asti ja poistaa hiusten sähköisyyttä. Ghd Straight On -suihke kuuluu välttämättömiin muotoilutuotteisiin.

734368
ghd
Kuvaus

Lämpösuojan sisältävällä Ghd Straight On -hiustenmuotoilusuihkeella saat erittäin sileät ja terveeltä näyttävät hiukset. Kevyt ja näkymättömältä tuntuva suihke silottaa hiuksia välittömästi. Huippuluokan lopputuloksen saat käyttämällä suihketta yhdessä suoristusraudan kanssa. Straight on -muotoilusuihke pitää hiukset suorana seuraavaan päivään asti ja poistaa hiusten sähköisyyttä. Ghd Straight On -suihke kuuluu välttämättömiin muotoilutuotteisiin.

Suihke sisältää ghd:n ainutlaatuisen lämpösuojajärjestelmän. Straight On -suihke sekä silottaa hiukset suojaavilla polymeereilla ja hoitoaineilla että suojaa hiuksia vaurioilta. Suihke vahvistaa ja silottaa hiussäikeitä antaen hiuksille ammattilaistasoisen lopputuloksen. Ghd Straight On -muotoilusuihke sopii kaikille hiustyypeille.

Ominaisuudet:

  • Silottaa hiuksia välittömästi
  • Sisältää ghd:n lämpösuojajärjestelmän
  • Vähentää hiusten sähköisyyttä
  • Sopii kaikille hiustyypeille
  • Antaa ammattilaistasoisen lopputuloksen

Tuotetiedot
ghd
734368

Tietolomake

Hiustyyppi
Sopii kaikille hiustyypeille
Arvostelut