ghd Bodyguard 120ml

Ghd Bodyguard on ghd:n hiusmuotoilijoiden ja lämpöasiantuntijoiden suunnittelema lämpösuojasuihke, jonka avulla luot ammattilaistason kampauksia muotoilulaitteilla murehtimatta hiusten vaurioitumista. Polymeerien ja hoitavien ainesosien ansiosta ghd:n lämpösuoja auttaa ehkäisemään hiusten pintakerroksen vahingoittumista silottamalla niiden pintaa.

734320
ghd
24,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.

Kuvaus

Ghd Bodyguard on ghd:n hiusmuotoilijoiden ja lämpöasiantuntijoiden suunnittelema lämpösuojasuihke, jonka avulla luot ammattilaistason kampauksia muotoilulaitteilla murehtimatta hiusten vaurioitumista. Polymeerien ja hoitavien ainesosien ansiosta ghd:n lämpösuoja auttaa ehkäisemään hiusten pintakerroksen vahingoittumista silottamalla niiden pintaa. Suihke peittää jokaisen hiuksen, suojaa niitä päivittäiseltä muotoilulta ja saa hiukset näyttämään ja tuntumaan terveemmiltä. 

Kevyt ja näkymätön koostumus sopii kaikille hiustyypeille. Ghd Bodyguard maksimoi hiusten lämpömuotoilun, kiharruksen, laineet tai suoristuksen. Saat ammattilaistason tulokset käyttämällä ghd Platinum+ suoristusrautaa ghd Bodyguard-suihkeen kanssa.

Ominaisuudet:

  • Kevyt ja näkymättömältä tuntuva koostumus
  • Tarjoaa suojaa jokapäiväiseltä hiusten muotoilulta, luo lämmöltä suojaavan kerroksen hiusten pintaan.
  • Sopii kaikille hiustyypeille

Tuotetiedot
ghd
734320

Tietolomake

Hiustyyppi
Sopii kaikille hiustyypeille
Käyttöohje
Suihkuta tyvestä latvaan ja kampaa hiukset läpi ennen käyttöä
Arvostelut
Kira 2022-05-30

Huipputuote

Tosi hyvä lämpösuoja! Suojaa hyvin lämpökäsittelyltä eikä tee hiuksista karkeita esim.suoristamisen yhteydessä. Ei myöskään jätä tahmeaa tunnetta hiuksiin, kuten monet vastaavat tuotteet. Todella riittoisa pullo, mulla on kestänyt yksi pullo lähes päivittäisessä käytössä todella pitkään :)

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.