ghd unplugged styler white

Ghd Unplugged Styler on ghd:n ensimmäinen johdoton suoristusrauta. Normaalikokoisen ghd-muotoilijan suorituskyvyn takaavalla Unplugged-suoristusraudalla loihdit kiiltävät ja sileät kampaukset nopeasti missä tahansa. Johdottoman ja tehokkaan ghd Unplugged -suoristusraudan Dual-zone-teknologia säilyttää muotoilulämpötilan ihanteellisena 185 asteessa, jotta voit saada hyvän hiuspäivän missä ikinä oletkin. 

494907
ghd
Kuvaus

Ghd Unplugged Styler on ghd:n ensimmäinen johdoton suoristusrauta. Normaalikokoisen ghd-muotoilijan suorituskyvyn takaavalla Unplugged-suoristusraudalla loihdit kiiltävät ja sileät kampaukset nopeasti missä tahansa. Johdottoman ja tehokkaan ghd Unplugged -suoristusraudan Dual-zone-teknologia säilyttää muotoilulämpötilan ihanteellisena 185 asteessa, jotta voit saada hyvän hiuspäivän missä ikinä oletkin. Keraamisesti pinnoitetut levyt liukuvat helposti hiuksissa ja saavat aikaan kampaamotasoisen sileän lopputuloksen ja runsaasti enemmän kiiltoa. Pienikokoinen ja kapea ghd Unplugged sopii täydellisesti nopeaan laineiden muotoiluun ja suoristamiseen, kun sinulla on tiukka aikataulu tai viime hetken suunnitelmia.

Co-lithium-hybriditeknologia ja räätälöity litiumioniakku tuottavat pitkäkestoista tehoa ja ylellistä ghd-suorituskykyä. Vain kahden tunnin latauksella autosta, kannettavasta tietokoneesta tai pistokkeesta saat jopa 20 minuuttia yhtäjaksoista käyttöaikaa. Unplugged -suoristusraudalla johdoton muotoilu on helppoa ja nopeaa. Laite sisältää tyylikkään suojakotelon, jossa voit säilyttää sitä muotoilun jälkeen. 

Mattavalkoinen ghd Unplugged -suoristusrauta tekee muotoilusta helppoa, nopeaa ja johdotonta.

Ominaisuudet:

  • Co-lithium-hybriditeknologia: sisältää edistyksellisen litiumioniakun, joka tarjoaa tehokasta ghd-suorituskykyä mukana matkalla.
  • Dual-zone-teknologia: räätälöityjen keraamisten lämpölevyjen Dual-zone-teknologia takaa tasaisen ja ihanteellisen 185 asteen muotoilulämpötilan ja terveen näköisen lopputuloksen.
  • Kiiltävät levyt: laadukas keraaminen pinnoite tekee muotoilusta helppoa ja antaa sileän lopputuloksen sekä runsaasti enemmän kiiltoa.
  • Akun varaustason ilmaisin: seuraa latausta akun varaustason ilmaisimen avulla. Jokainen valo edustaa 20 % latauksesta.
  • Kapea, ergonominen muotoilu: Ghd Unplugged on suunniteltu kannettavaan käyttöön ja monipuoliseen muotoiluun. Sillä voit suoristaa, kihartaa ja tehdä laineita.
  • USB-C-lataus: lataa vain kahdessa tunnissa kannettavasta tietokoneesta, autosta tai mistä tahansa USB-C-liitännästä.
  • Sopii lennolle: Hyväksytty turvalliseen matkustamiseen matkustamossa ja ruumassa, joten voit loihtia tyylisi kaikkialla maailmassa.

Tuotteella on valmistajan myöntämä 2 vuoden takuu.

Tuotetiedot
ghd
494907
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.