Ghd Flight™ Travel Hair Dryer -matkakokoisen hiustenkuivaajan avulla luot hiuksiisi salonkilaatua kotona ja matkalla. Nyt voi lomailla koska vaan parhaan matkakuivaajan kanssa. Kevyt ja kätevä ghd Flight™ kannattaa pakata mukaan, kun ei halua lomalla tehdä kompromissia hiusten suhteen. Ghd Flight™ on 50% kevyempi kuin ghd Air®, mutta se on silti erittäin tehokas - eli se on täydellinen matkakumppani vaikka maailman ympäri! Uutena ominaisuutena ghd hair safeguard -teknologia, mikä estää ylikuumentumisen sammuttaen laitteen automaattisesti, mikäli se on liian lähellä hiusta. Maailmanlaajuisen jännitteen ja huippumuotoilun ansiosta voit sanoa hyvästit hotellien hiustenkuivaajille ja nauttia kampaamotasoisesta hiustenkuivaamisesta matkallakin!   

865019
ghd
Kuvaus

Ghd Flight™ Travel Hair Dryer -matkakokoisen hiustenkuivaajan avulla luot hiuksiisi salonkilaatua kotona ja matkalla. Nyt voi lomailla koska vaan parhaan matkakuivaajan kanssa. Kevyt ja kätevä ghd Flight™ kannattaa pakata mukaan, kun ei halua lomalla tehdä kompromissia hiusten suhteen. Ghd Flight™ on 50% kevyempi kuin ghd Air®, mutta se on silti erittäin tehokas - eli se on täydellinen matkakumppani vaikka maailman ympäri! Uutena ominaisuutena ghd hair safeguard -teknologia, mikä estää ylikuumentumisen sammuttaen laitteen automaattisesti, mikäli se on liian lähellä hiusta. Maailmanlaajuisen jännitteen ja huippumuotoilun ansiosta voit sanoa hyvästit hotellien hiustenkuivaajille ja nauttia kampaamotasoisesta hiustenkuivaamisesta matkallakin!          

Tuotetiedot
ghd
865019
Arvostelut
Emilia 2022-05-30

Suosikki

Todella hyvä fööni, mahtuu pieneen tilaan ja on helppo ottaa mukaan. Lyhentänyt hiustenkuivaamisaikaa reilusti, ennen meni lähes puolituntia saada hiukset täysin kuivaksi, mutta tällä hiukset on kuivat jo 10 minuutissa:)