ghd Platinum+ White

Ghd platinum+ styler -hiustenmuotoilurauta on niin älykäs, että se ennakoi hiustesi tarpeet ja mukautuu jatkuvasti varmistaen muotoiluun ihanteellisen lämpötilan koko ajan. Tämä mullistava teknologia lukee jokaisen hiussuortuvasi, tunnistaa toimintanopeutesi ja reagoi säilyttäen ihanteellisen 185 °C lämpötilan tehokkaammin, mikä takaa upeat muotoilutulokset. 

494778
ghd
299,00 €
Sisältää alv:n Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Ghd platinum+ styler -hiustenmuotoilurauta on niin älykäs, että se ennakoi hiustesi tarpeet ja mukautuu jatkuvasti varmistaen muotoiluun ihanteellisen lämpötilan koko ajan. 

Ultra-zone ennakoivalla teknologialla on lämpökäsittelyn viimeisin läpimurto, joka takaa tasaiset lopputulokset muotoilun aikana. Tämä mullistava teknologia lukee jokaisen hiussuortuvasi, tunnistaa toimintanopeutesi ja reagoi säilyttäen ihanteellisen 185 °C lämpötilan tehokkaammin, mikä takaa upeat muotoilutulokset. Levyjen anturit valvovat lämpötilaa yli 250 kertaa sekunnissa tarkan lukeman varmistamiseksi ja säätävät tehoa sen mukaan. Hiustyypistäsi ja muotoilutekniikastasi riippumatta ghd platinum+ varmistaa, että lämpöä on aina juuri sopiva määrä hiustesi tarpeisiin mukautettuna.

Kumpikin levy on tarkkuushiottu, joten laite liukuu hiusten läpi vaivattomasti. Pyöreämpi kiharrinosa puolestaan sopii täydellisesti kiharoiden ja laineiden luomiseen hiustyypistä riippumatta. Yleisjännite takaa ghd-tyylin kaikkialla maailmassa. Automaattinen valmiustila ja lämpölevyjen suojus antavat mielenrauhaa, kun kampaus on valmis.

Ominaisuudet:

  • Ultra-zone ennakoivalla teknologialla: muotoilun viimeisin läpimurto, joka takaa yhdenmukaisen lämmön koko suoristusraudan lämpölevyn alueella. Tämä mahdollistaa yhdenmukaisen kauniin lopputuloksen yhdellä vedolla.
  • Wishbone-kiinnitys: pitää levyt oikeassa linjassa toisiinsa nähden, mikä mahdollistaa paremman hallinnan minkä tahansa tyylin luomiseen.
  • Kehittyneet, tarkkuushiotut ja jousitetut levyt erittäin kiiltävällä viimeistelyllä vaivattomaan ja täydellisen sujuvaan muotoiluun ja antamaan kiiltoa.
  • Yleisjännite: Helppoa hiustenmuotoilua kaikkialla maailmassa
  • Automaattinen valmiustila antaa mielenrauhaa sammuttamalla muotoiluraudan, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin.
  • Ihanteellinen lämpötila 185 °C: Varmistaa kampauksen kestävyyden koko päivän ajan hiusten kunnosta tinkimättä.
Tuotetiedot
ghd
494778
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.