ghd unplugged styler black

Ghd Unplugged Styler -suoristusrauta on ghd:n ensimmäinen johdoton suoristusrauta, jonka avulla muotoilet hiukset tehokkaasti missä tahansa. Normaalikokoisen ghd-muotoilijan suorituskyvyn takaavassa Unplugged-suoristusraudassa on Dual-zone-teknologia ja keraamiset lämpölevyt, joiden avulla teet hiuspäivästä hyvän missä ja milloin tahansa. Johdoton ghd Unplugged -suoristusrauta pitää muotoilulevyjen lämpötilan ihanteellisena 185 asteessa ja saa aikaan kiiltävän ja sileän lopputuloksen ilman äärimmäistä kuumuutta. Halusitpa sitten viimeistellä kampauksen matkustamisen jälkeen tai kihartaa hiukset illanviettoon, sinun ei tarvitse enää tinkiä tyylistäsi.

493665
ghd
Kuvaus

Ghd Unplugged Styler -suoristusrauta on ghd:n ensimmäinen johdoton suoristusrauta, jonka avulla muotoilet hiukset tehokkaasti missä tahansa.

Salilta treffeille, toimistolta juhliin: viimeistele tyylisi johdottomalla ghd Unplugged -suoristusraudalla. Normaalikokoisen ghd-muotoilijan suorituskyvyn takaavassa Unplugged-suoristusraudassa on Dual-zone-teknologia ja keraamiset lämpölevyt, joiden avulla teet hiuspäivästä hyvän missä ja milloin tahansa. Johdoton ghd Unplugged -suoristusrauta pitää muotoilulevyjen lämpötilan ihanteellisena 185 asteessa ja saa aikaan kiiltävän ja sileän lopputuloksen ilman äärimmäistä kuumuutta. Halusitpa sitten viimeistellä kampauksen matkustamisen jälkeen tai kihartaa hiukset illanviettoon, sinun ei tarvitse enää tinkiä tyylistäsi.

Johdottomassa ghd-suoristusraudassa on co-lithium-hybriditeknologia ja edistyksellinen, pitkäkestoinen litiumioniakku, joka lataa laitteen vain kahdessa tunnissa ja mahdollistaa helpon muotoilun matkan päällä. Johdoton ghd Unplugged -suoristusrauta on uusi käsilaukkuun mahtuva muotoilusuosikkisi, sillä se on pienikokoinen ja sen voi ladata pistokkeesta, autosta tai kannettavasta tietokoneesta. Se tarjoaa jopa 20 minuuttia jatkuvaa muotoilua ja sisältää ylellisen matkakotelon - upea ghd-tyylisi kulkee mukanasi kaikkialle. Ghd Unplugged -muotoiluraudan avulla pidät kampauksesi kampaamotasoisena johdottomasti missä ja milloin tahansa!

Ominaisuudet:

  • Co-lithium-hybriditeknologia: sisältää edistyksellisen litiumioniakun, joka tarjoaa tehokasta ghd-suorituskykyä mukana matkalla.
  • Dual-zone-teknologia: räätälöityjen keraamisten lämpölevyjen Dual-zone-teknologia takaa tasaisen ja ihanteellisen 185 asteen muotoilulämpötilan ja terveen näköisen lopputuloksen.
  • Kiiltävät levyt: laadukas keraaminen pinnoite tekee muotoilusta helppoa ja antaa sileän lopputuloksen sekä runsaasti enemmän kiiltoa.
  • Akun varaustason ilmaisin: seuraa latausta akun varaustason ilmaisimen avulla. Jokainen valo edustaa 20 % latauksesta.
  • Kapea, ergonominen muotoilu: Ghd Unplugged on suunniteltu kannettavaan käyttöön ja monipuoliseen muotoiluun. Sillä voit suoristaa, kihartaa ja tehdä laineita.
  • USB-C-lataus: lataa vain kahdessa tunnissa kannettavasta tietokoneesta, autosta tai mistä tahansa USB-C-liitännästä.
  • Sopii lennolle: Hyväksytty turvalliseen matkustamiseen matkustamossa ja ruumassa, joten voit loihtia tyylisi kaikkialla maailmassa.

Tuotteella on valmistajan myöntämä 2 vuoden takuu.

Tuotetiedot
ghd
493665
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.