Leveä ja ammattitasoinen ghd Max Styler -hiusten muotoilurauta on varustettu dual-zone-teknologialla ja ghd:n muita muotoilurautoja 70 % suuremmilla levyillä. Max Styler tekee hiuksista sileät ja pehmeät ilman äärilämpötilojen käyttöä. Uuden ghd Max -muotoiluraudan 42 mm leveissä levyissä hyödynnetään kahta uuden sukupolven lämpöanturia, jotka jakavat lämmön tasaisesti. Muotoiluraudalla voit muotoilla pitkät, paksut ja kiharat hiukset normaalia puolta lyhyemmässä ajassa. Ghd max säilyttää muotoilulle ihanteellisen 185 °C lämpötilan tasaisena tyvestä latvoihin.

499346
ghd
235,00 €
Sisältää alv:n Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Leveä ja ammattitasoinen ghd Max Styler -hiusten muotoilurauta on varustettu dual-zone-teknologialla ja ghd:n muita muotoilurautoja 70 % suuremmilla levyillä. Max Styler tekee hiuksista sileät ja pehmeät ilman äärilämpötilojen käyttöä.

Uuden ghd Max -muotoiluraudan 42 mm leveissä levyissä hyödynnetään kahta uuden sukupolven lämpöanturia, jotka jakavat lämmön tasaisesti. Muotoiluraudalla voit muotoilla pitkät, paksut ja kiharat hiukset normaalia puolta lyhyemmässä ajassa. Ghd max säilyttää muotoilulle ihanteellisen 185 °C lämpötilan tasaisena tyvestä latvoihin antaen ensiluokkaisen lopputuloksen vaarantamatta hiusten kuntoa. Saat ammattitasoista suorituskykyä sekä virheettömän lopputuloksen nopeasti ja helposti.

Ghd Max -muotoilurauta on suunniteltu siirtämään lämpöä tehokkaasti levyistä hiuksiin. Max Stylerin avulla saat 80 % enemmän kiiltoa, jopa 2 kertaa enemmän sileyttä sekä kestävän ja kampaamolaatuisen viimeistelyn. Sileät ja muotoillut levyt liukuvat vaivattomasti hiuksissa. Laitteen kaarevasti muotoillut reunat tekevät muotoilusta helppoa. Ghd Maxilla voit luoda lasimaisia suoria kampauksia tai rentoja, luonnollisia laineita.

Laite lämpenee 30 sekunnissa ja siinä on automaattinen valmiustila, joka sammuttaa laitteen, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Voit muotoilla hiukset nopeasti ja itsevarmasti ghd:n parhaiten paksuille hiuksille sopivalla muotoiluraudalla.

Leveä ghd Max -muotoilurauta antaa erittäin sileän, kiiltävän ja kestävän lopputuloksen pitkiin, paksuihin tai kihariin hiuksiin. 

Ominaisuudet:

  • Dual-zone-teknologia: patentoitu lämpöjärjestelmä säilyttää molemmissa levyissä tasaisen 185 °C lämpötilan, mikä takaa tasaisen ja sileän lopputuloksen tyvestä latvoihin paksuimmissakin hiuksissa ilman äärilämpötiloja.
  • Ghd:n leveimmät keraamiset jousitetut levyt: sileissä levyissä on erittäin kiiltävä pinnoite, joka auttaa poistamaan pörröisyyttä ja antaa hiuksille entistä upeampaa kiiltoa.
  • Tyylikäs pyöristetty muotoilu ja kaarevat reunat: voit luoda suoria kampauksia tai rentoja laineita ongelmatta ja helposti.
  • Muotoiluun ihanteellinen lämpötila 185 °C: kuumempi lämpötila vaurioittaa hiuksia, viileämpi ei saa aikaan yhtä hyviä ja kestäviä lopputuloksia.
  • Aikaa säästävä uudistus: Aiempaa 70 % suuremmat levyt, täydellinen kaikkien hiustyyppien muotoiluun entistä nopeammin.

Muotoiluraudalla on valmistajan 2 vuoden takuu.

Tuotetiedot
ghd
499346
Arvostelut