ghd Mini Styler

Ghd mini styler -muotoiluraudan avulla saat sileän ja tasaisen arkityylin. Muotoiluraudassa on kapeat 1,27 cm levyt. Mini Styler on täydellinen muotoilulaite lyhyiden hiusten ja otsahiusten muotoiluun sekä pienten kiharoiden tekoon. Ghd Mini styler -muotoiluraudan edistyneen keraamisen lämpöteknologian ansiosta muotoilurauta sälyttää koko muotoilun ajan ihanteellisen 185 °C lämpötilan. 

861431
ghd
215,00 €
Sisältää alv:n Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Ghd mini styler -muotoiluraudan avulla saat sileän ja tasaisen arkityylin. Muotoiluraudassa on kapeat 1,27 cm levyt. Mini Styler on täydellinen muotoilulaite lyhyiden hiusten ja otsahiusten muotoiluun sekä pienten kiharoiden tekoon.

Ghd Mini styler -muotoiluraudan edistyneen keraamisen lämpöteknologian ansiosta muotoilurauta sälyttää koko muotoilun ajan ihanteellisen 185 °C lämpötilan. Kapea, muotoiltu kiharrinosa tekee hiusten muotoilusta helppoa. Laitteessa on upeita hohtavan kullansävyisiä yksityiskohtia. Sileiden jousitettujen levyjen ansiosta Mini Styler liukuu hiusten läpi vaivattomasti tehden hiuksista erittäin kiiltävät ja antaen niille ammattitasoisen viimeistelyn.

Ghd mini styler -muotoiluraudalla voit luoda kiharoita ja laineita, taivuttaa latvoja tai suoristaa hiukset. Pakkauksen mukana tulee kätevä lämpölevyjen suojus. Automaattinen valmiustila sammuttaa muotoiluraudan, jos sitä ei käytetä 30 minuuttiin. Laitteen yleisjännitteen ansiosta voit käyttää muotoilurautaa kotona sekä kaikkialla maailmassa.

Ylellinen ghd mini styler on täydellinen valinta, jos etsit lyhyille hiuksille parasta mahdollista muotoilurautaa.

Muotoiluraudalla on valmistajan 2 vuoden takuu.

Tuotetiedot
ghd
861431
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.