ghd Curve™ Soft Curl Tong

Ghd Curve® Soft Curl -hiustenkiharrin on suunniteltu luomaan suuria kiharoita ja pehmeitä laineita. Siinä on suuri 32 mm kiharrinosa ja jousella aktivoitava ergonominen kahva. Viileän kärjen ansiosta hiusten paikoillaan pitäminen kihartamisen aikana on turvallista ja helppoa. Sisäänrakennetun pidikkeen ansiosta voit laittaa kihartimen pöydälle turvallisesti muotoilun aikana. Kihartimessa on ammattikäyttöön sopiva, joustavan muotoilun mahdollistava pitkä virtajohto. Kihartimen turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä lisää automaattinen valmiustila, joka sammuttaa laitteen, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. 

865323
ghd
208,00 €
Sisältää alv:n Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Ghd Curve® Soft Curl -hiustenkiharrin on suunniteltu luomaan suuria kiharoita ja pehmeitä laineita. Siinä on suuri 32 mm kiharrinosa ja jousella aktivoitava ergonominen kahva. Viileän kärjen ansiosta hiusten paikoillaan pitäminen kihartamisen aikana on turvallista ja helppoa. Sisäänrakennetun pidikkeen ansiosta voit laittaa kihartimen pöydälle turvallisesti muotoilun aikana. Kihartimessa on ammattikäyttöön sopiva, joustavan muotoilun mahdollistava pitkä virtajohto. Kihartimen turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä lisää automaattinen valmiustila, joka sammuttaa laitteen, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Yleisjännitteen ansiosta voit käyttää kiharrinta kaikkialla maailmassa.

Muotoiluun ihanteellisen 185 °C lämpötilan saavuttaminen ja säilyttäminen varmistetaan kiharrinosan ultra-zone-teknologilla, joka tunnistaa jokaisen hiussuortuvan. Se myös huolehtii hiusten kunnosta ja varmistaa, että kampaus kestää koko päivän.

MUOTOILUVINKKI: Valmistele hiukset ennen kihartamista ghd Curl Hold spray -suihkeella. Se suojaa hiuksia kihartimen kuumuudelta ja lisäksi varmistaa kiharoiden kestävyyden. Sileä, ylellinen look: kiharra kaikki hiussuortuvat samaan suuntaan. Tuuheampi look: kierrä hiussuortuvat vuorotellen kiharrinosan ala- ja yläpuolelta luodaksesi kiharat, jotka kimpoilevat toisistaan. Käytä ghd-selvityskampaa hiusten pehmittämiseen tai leveää ghd-harjaa kiharoiden silottamiseen.

Ominaisuudet:

  • Suuri 32 mm kiharrinosa on suunniteltu luomaan suuria pehmeitä laineita.
  • Viileä kärki on suunniteltu tekemään kihartamisesta miellyttävämpää
  • Kehittynyt keraaminen pinnoite on suunniteltu erityisesti sujuvampaan kihartamiseen.
  • Valmiustila sammuttaa laitteen automaattisesti, jos sitä ei käytetä 30 minuuttiin.
  • Yleisjännite ja ammattikäyttöön sopiva pitkä ja kääntyvä virtajohto.
  • 185 °C lämpötila ihanteelliseen muotoiluun

Tuotetiedot
ghd
865323
Käyttöohje
Tuuhea, kimmoisa, ja kihara föönattu look: ota hiuksista 2 cm leveitä ja syviä osioita. Avaa pidin ja kierrä hiukset tasaisesti kiharrinosan ympärille. Kiinnitä hiusten latva paikalleen sulkemalla pidin. Odota 5–8 sekuntia ja vapauta sitten hiukset avaamalla pidin. Vaihtoehtoisesti voit luoda rentoja laineita: jaa hiukset osioihin kuten edellä, mutta kierrä hiukset kieputtaen kiharrusosan ympärille. Tämä luo rennomman tyylin. Pidä hiukset paikallaan 5–8 sekuntia (pidin ei välttämättä sulkeudu kokonaan, sillä kieputetut hiussuortuvat ovat paksumpia) ja vapauta sitten.
Arvostelut
Netta K 2022-06-20

Mahtava1

Tällä saa ihanan kauniit kiharat ja yllättävän nopeasti! :) Ehdottomasti hintansa väärti.

Mira 2022-06-07

Rennot kiharat

Jos saat aina kaikilla kihartimista ”liian kiharat” hiukset niin tää on loistava, pehmeet laineet ja helppo käyttää

Jenni 2022-05-30

Paras kiharrin

Paras tuote hiusten kihartamiseen!! Tällä saa ihan täydelliset muhkeat kiharat todella helposti ja kiharat pysyy hyvänä pitkään! En ole itse mitenkään loistava hiusten muotoilussa, mutta tällä kihartaminen on ollut helppoa

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.