Ghd Curve™ Creative Curl Wand

Ghd Curve® Creative Curl -hiustenkiharrin on täydellinen väline rantatyylisten, luonnollisten näköisten kiharoihin ja syvien laineiden luomiseen. Laitteessa on ainutlaatuinen 28–23 mm halkaisijaltaan oleva kärkeä kohti kapeneva kiharrinosa, joka luo luonnollisen näköisiä kiharoita ja syviä laineita antaen kauniin rantatyylisen vaikutelman tai ylellisen, kimmoisan ja tuuhean kampauksen. 

865347
ghd
Kuvaus

Ghd Curve® Creative Curl -hiustenkiharrin on täydellinen väline rantatyylisten, luonnollisten näköisten kiharoihin ja syvien laineiden luomiseen. Laitteessa on ainutlaatuinen 28–23 mm halkaisijaltaan oleva kärkeä kohti kapeneva kiharrinosa, joka luo luonnollisen näköisiä kiharoita ja syviä laineita antaen kauniin rantatyylisen vaikutelman tai ylellisen, kimmoisan ja tuuhean kampauksen. Viileän kärjen ansiosta hiusten pitäminen paikallaan kihartamisen aikana on turvallista ja helppoa. Sisäänrakennetun pidikkeen ansiosta voit laittaa kiharrusraudan pöydälle turvallisesti muotoilun aikana. Kihartimessa on ammattikäyttöön sopiva, joustavan muotoilun mahdollistava pitkä virtajohto. Automaattinen valmiustila sammuttaa kihartimen, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Yleisjännitteen ansiosta voit käyttää kiharrusrautaa kaikkialla maailmassa.

Jokaisessa ghd Curve® -kiharrusraudassa on mullistava ultra-zone-teknologia, joka takaa kihartamiseen optimaalisen 185 °C lämpötilan. Lämpötila säilyy koko kiharrinosan alueella uusimman edistyneen teknologian ansiosta, joka tunnistaa hiussuortuvat ja mukauttaa lämpötilaa varmistaakseen oikean muotoilulämpötilan kihartamisen ajan. Lopputuloksena on kestävät kiharat nopeasti hiusten terveys huomioiden.

MUOTOILUVINKKI: Valmistele hiukset ennen kihartamista ghd Curl Hold Spray -suihkeella. Se suojaa hiuksia kihartimen kuumuudelta ja lisäksi varmistaa kiharoiden kestävyyden. Sileä, ylellinen look: kiharra kaikki hiussuortuvat samaan suuntaan. Tuuheampi look: kierrä hiussuortuvat vuorotellen kiharrinosan ala- ja yläpuolelta luodaksesi kiharat, jotka kimpoilevat toisistaan. Käytä ghd-selvityskampaa hiusten pehmittämiseen tai leveää ghd-harjaa kiharoiden silottamiseen.

Ominaisuudet:

  • Mullistava kärkeä kohti kapeneva kiharrinosa (pyöreä alaosa 28 mm, soikea kärki 23 mm) on suunniteltu useiden erilaisten ylellisten kiharoiden ja laineiden luomiseen.
  • Viileä kärki on suunniteltu tekemään kihartamisesta miellyttävämpää.
  • Kehittynyt keraaminen pinnoite on suunniteltu erityisesti sujuvampaan kihartamiseen.
  • Valmiustila sammuttaa laitteen automaattisesti, jos sitä ei käytetä 30 minuuttiin.
  • Yleisjännite ja ammattikäyttöön sopiva pitkä ja kääntyvä virtajohto
  • 185 °C lämpötila ihanteelliseen muotoiluun
Tuotetiedot
ghd
865347
Käyttöohje
Luonnolliset, pörröiset kiharat: ota hiuksista 2 cm leveitä ja syviä osiota. Kierrä hiukset tasaisesti kiharrinosan ympärille täyteläisempiä kiharoita varten. Pidä hiukset paikallaan 5–8 sekuntia. Vaihtoehtoisesti voit kiertää hiukset kieputtaen kiharrinosan ympärille luodaksesi rantatyylisen vaikutelman.
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.