ghd Natural Bristle Radial 35mm, size 2

Ghd Natural Bristle Radial 35mm -hiusharjan avulla saat luonnollisen sileän lopputuloksen. Harjan keskikokoinen harjaosa tekee siitä todella monipuolisen. Harja antaa tuuheutta ja sileyttä föönaukseen lyhyille ja keskipitkille hiuksille. Luonnonharjakset luovat äärimmäisen sileän lopputuloksen.

730780
ghd
36,00 €
Sisältää alv:n Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Ghd Natural Bristle Radial 35mm -hiusharjan avulla saat luonnollisen sileän lopputuloksen. Harjan keskikokoinen harjaosa tekee siitä todella monipuolisen. Harja antaa tuuheutta ja sileyttä föönaukseen lyhyille ja keskipitkille hiuksille. Luonnonharjakset luovat äärimmäisen sileän lopputuloksen.

Muotoiluvinkki: Anna polkkatukalle tai puolipitkille hiuksille pyöreyttä tai pirteyttä keskittymällä latvoihin. Kun olet föönannut hiukset, kiedo pelkät latvat harjan ympärille. Käytä ensin hiustenkuivaajan kuumaa lämpötila-asetusta ja sen jälkeen viileäpuhallusta. Käännä latvat sisäänpäin pyöreäksi tai ulospäin tehdäksesi lookista pirteämmän.

Ominaisuudet:

  • Luonnonharjakset hallittuun muotoiluun
  • Harjaosan halkaisija 35 mm
  • Varressa pehmeä, luistamaton viimeistely
  • Ammattitasoinen muotoilu ja käsintehty viimeistely
Tuotetiedot
ghd
730780
Käyttöohje
Föönaa hiuksia, kunnes ne ovat 80 % kuivat. Käsittele pieniä tai keskikokoisia osioita kerrallaan ja sijoita harja hiusten tyveen. Ohjaa hiustenkuivaajan puhallus harjaan. Vedä harja hiusten läpi ja ohjaa puhallus harjaan.
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.