ghd Curve™ Classic Wave Wand

Ovaalinmuotoinen Ghd Curve™ Classic Wave Wand -hiustenkihartimen avulla luot hiuksiisi syviä laineita ja ylellistä kuohkeutta. Kihartimessa on mullistava ultra-zone-teknologia, jonka ansiosta kiharat näyttävät terveiltä ja kestävät aamusta iltaan. Ultra-zone-teknologia takaa kihartamiseen optimaalisen 185 °C lämpötilan.

865330
ghd
208,00 €
Sisältää alv:n Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Ovaalinmuotoinen Ghd Curve™ Classic Wave Wand -hiustenkihartimen avulla luot hiuksiisi syviä laineita ja ylellistä kuohkeutta. Kihartimessa on mullistava ultra-zone-teknologia, jonka ansiosta kiharat näyttävät terveiltä ja kestävät aamusta iltaan. Ultra-zone-teknologia takaa kihartamiseen optimaalisen 185 °C lämpötilan. Lämpötila säilyy koko kiharrinosan alueella uusimman edistyneen teknologian ansiosta, joka tunnistaa hiussuortuvat ja mukauttaa lämpötilaa varmistaakseen oikean muotoilulämpötilan kihartamisen ajan. Lopputuloksena on kestävät kiharat hiusten terveys huomioiden.

Classic Wave -kiharrusraudassa on 38–26 mm ovaalinmuotoinen kiharrinosa, jolla voidaan luoda särmikkäitä, voimakkaita ja kiiltäviä laineita. Viileä kärki tekee hiusten paikoillaan pitämisestä kihartamisen aikana turvallista ja ongelmatonta. Sisäänrakennetun pidikkeen ansiosta voit laittaa kiharrusraudan pöydälle turvallisesti muotoilun aikana. Kihartimessa on ammattikäyttöön sopiva, joustavan muotoilun mahdollistava pitkä virtajohto. Automaattinen valmiustila sammuttaa kihartimen, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Yleisjännitteen ansiosta voit käyttää kiharrusrautaa kaikkialla maailmassa. Jokaisen ghd Curve™ -muotoiluraudan mukana tulee lämmönkestävä suojakäsine.

Ominaisuudet:

  • Ovaalinmuotoinen kiharrinosa on suunniteltu klassisten, voimakkaiden laineiden ja kuohkeuden luomiseen.
  • Viileä kärki on suunniteltu tekemään kihartamisesta miellyttävämpää.
  • Kehittynyt keraaminen pinnoite on suunniteltu erityisesti sujuvampaan kihartamiseen.
  • Valmiustila sammuttaa laitteen automaattisesti, jos sitä ei käytetä 30 minuuttiin.
  • Yleisjännite ja ammattikäyttöön sopiva pitkä ja kääntyvä virtajohto.
  • 185 °C lämpötila ihanteelliseen muotoiluun
Tuotetiedot
ghd
865330
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.