ghd Thin Wand

Ghd Thin Wand -hiustenkihartimella luot erotellut ja tasaiset kiharat kaikentyyppisiin ja pituisiin hiuksiin. Kihartimen keraaminen 14 mm:n kiharrinosa on suunniteltu luomaan tiukat ja selkeät kiharat. Sopii täydellisesti luonnonkiharien hiusten korostamiseen tai suorien hiusten muotoiluun ja laineiden luomiseen, kun haluat kauniin selkeän lopputuloksen.

613754
ghd
208,00 €
Sisältää alv:n Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Ghd Thin Wand -hiustenkihartimella luot erotellut ja tasaiset kiharat kaikentyyppisiin ja pituisiin hiuksiin. Kihartimen keraaminen 14 mm:n kiharrinosa on suunniteltu luomaan tiukat ja selkeät kiharat. Sopii täydellisesti luonnonkiharien hiusten korostamiseen tai suorien hiusten muotoiluun ja laineiden luomiseen, kun haluat kauniin selkeän lopputuloksen.

Erittäin kompaktilla PTC-lämmitystekniikalla varustetun kihartimen optimaalinen 185 °C:n muotoilulämpötila jakautuu tasaisesti koko kiharrinosan alueelle, mikä takaa kestävät kiharat ilman äärilämpötiloja. Muotoile kimmoisia kiharoita vain 3 sekunnissa - lopputulos kestää jopa 24 tuntia. Ghd Curve® Thin Wand -kihartimella muotoilu on nopeaa ja helppoa myös pidempien hiusten osalta, sillä kiharrinosa on normaalia pidempi. Olipa hiustyyppisi tai -rakenteesi millainen tahansa, voit luoda ryhdikkäitä ja terveen näköisiä kiharoita vahingoittamatta niitä liikaa. Ohuen kiharrinosan edistyksellinen keraaminen pinnoite antaa hiuksille sileän, erittäin kiiltävän viimeistelyn ja parantaa muotoilua ja pitoa.

Ohut kiharrin tarjoaa saumattoman muotoilukokemuksen. Se on kevyt ja ergonominen ja siinä on ammattilaispituinen, joustavan muotoilun mahdollistava, 360° kääntyvä virtajohto. Turvallisuutta ja mielenrauhaa lisää automaattinen valmiustila, joka sammuttaa laitteen, kun sitä ei ole käytetty 60 minuuttiin. Sisäänrakennetun pidikkeen ansiosta voit laittaa kiharrusraudan pöydälle turvallisesti muotoilun aikana. Viileä kärki ja kiharrusraudan kanssa käytettävä muotoilukäsine mahdollistavat turvallisen muotoilun. Yleisjännitteen ansiosta voit luoda upeita kiharoita ja kiiltäviä laineita kaikkialla maailmassa.

Valloita ja luo kiharat ghd Curve® Thin Wand -kihartimella, joka ei vahingoita hiuksiasi! Saat ylivoimaisen lopputuloksen ja jopa 48 tuntia kestävä kiharat kiinnittämällä hiukset ghd Curly Ever After – Curl Hold Spray -suihkeella.

Ominaisuudet:

  • Optimaalinen 185 °C muotoilulämpötila: Pitkäkestoinen lopputulos hiuksia vahingoittamatta.
  • Ammattimainen 14 mm kiharrin: Ammattilaisten suositteleman 14 mm:n kihartimen avulla luot ryhdikkäitä ja tasaisia kiharoita, laineita ja rakenteita.
  • Suojaava muotoilukäsine: Käytä mukana toimitettua ghd-muotoilukäsinettä suojaamaan käsiäsi muotoilun aikana.
  • Pitkä ja kapea kiharrinosa: Suunniteltu vaivattomien ja erittäin ryhdikkäiden kiharoiden tekoon - myös pidempiin hiuksiin.
  • 2,7 metrin ammattilaispituinen virtajohto: 360 astetta kääntyvä virtajohto on helppokäyttöinen ja mukava käyttää.
  • PTC-lämmitystekniikka: Se valvoo lämpötilaa koko kiharrinosan alueella 20 sekunnin välein, jolloin lämpö jakautuu tasaisesti ja kiharoista tulee kestävät.
  • Automaattinen valmiustila: Kiharrin sammuu automaattisesti, kun sitä ei ole käytetty 60 minuuttiin.
Tuotetiedot
ghd
613754
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.