Indeed Laboratories In-Ceramide Daily Moisture Cream -kosteusvoide kosteuttaa ihoa erittäin pitkäkestoisesti tehden kuivasta ja herkästä ihosta sileän, pehmeän ja kosteutetun. Voide on koostumukseltaan erittäin kevyt ja se imeytyy nopeasti. Tehokkaiden ainesosien ansiosta voide vähentää ja ennaltaehkäisee ikääntymisenmerkkejä tehden ihosta täyteläisen, kimmoisan ja nuorekkaan näköisen. Kaikille ihotyypeille soveltuva voide sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa.

IN967
Indeed Laboratories
Kuvaus

Indeed Laboratories In-Ceramide Daily Moisture Cream -kosteusvoide kosteuttaa ihoa erittäin pitkäkestoisesti, tehden kuivasta ja herkästä ihosta sileän, pehmeän ja kosteutetun. Voide on koostumukseltaan erittäin kevyt ja se imeytyy nopeasti. Tehokkaiden ainesosien ansiosta voide vähentää ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä, tehden ihosta täyteläisen, kimmoisan ja nuorekkaan näköisen. Kaikille ihotyypeille soveltuva voide sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa.

Tuotetiedot
Indeed Laboratories
IN967

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä tuotetta herneen kokoinen määrä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin. Hiero voidetta kevyesti, kunnes se on täysin imeytynyt ihoon. Käytä päivittäin parhaan lopputuloksen saamiseksi.
Ainesosat
WATER (AQUA/EAU), MYRISTYL MYRISTATE, SQUALANE, GLYCERIN, C12-16 ALCOHOLS, CETYL ETHYLHEXANOATE, BEHENYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, BETA-GLUCAN, CERAMIDE EOP, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PALMITIC ACID, HYDROGENATED LECITHIN, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCLOL, ALLANTOIN, TRITICUM VULGARE (WHEAT) SEED EXTRACT, XANTHAN GUM, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, DISODIUM EDTA, LAURETH-7, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, PENTYLENE GLYCOL, BETA-GLYCOL, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN
Arvostelut