Indeed Laboratories Hydraluron Serum -hyaluronihapposeerumi kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti. Alhainen molekyylipaino mahdollistaa seerumin tunkeutumisen ihon syvempiin pintakerroksiin, mikä parantaa ihon kosteutta ja hehkua huomattavasti. Tehokosteuttava Hydraluron -seerumi on täynnä ikääntymisenmerkkejä estäviä ainesosia sekä se lisää ihon kosteustasoa ja vähentää ihon sameutta ja epätasaista sävyä. 

IN500
Indeed Laboratories
Kuvaus

Indeed Laboratories Hydraluron Serum -hyaluronihapposeerumi kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti. Alhainen molekyylipaino mahdollistaa seerumin tunkeutumisen ihon syvempiin pintakerroksiin, mikä parantaa ihon kosteutta ja hehkua huomattavasti. Tehokosteuttava Hydraluron -seerumi on täynnä ikääntymisen merkkejä estäviä ainesosia, ja se lisää ihon kosteustasoa ja vähentää ihon sameutta ja epätasaista sävyä. Hyaluronihapon ja punalevän puhtainta muotoa sisältävä Hydraluron-kasvoseerumi elvyttää ihoa tehden siitä sileämmän, pehmeämmän, täyteläisemmän ja säteilevämmän näköisen. Tämä kevyt seerumi on iholle hellävarainen ja kaikille ihotyypeille

Aktiiviset ainesosat:

  • Hyaluronihappo: Hyaluronihappo sitoo itseensä kosteutta tehden ihosta kosteutetun, hehkuvan ja raikkaan. Tämä tehokosteuttava ainesosa sitoo itseensä verrattuna 1000 kertaisen määrän vettä auttaen säilyttämään ihon kollageenitasapainon sekä lisäämään ihon kosteutta ja joustavuutta.
  • Punainen merilevä: Ravinteikas mineraali, joka stimuloi solujen vaihtuvuutta sekä verenkiertoa ja lisää hyaluronihapon kykyä tunkeutua ihon pintakerroksiin syvemmällä tasolla. Menetelmä on saanut inspiraationsa Sveitsin johtavista ihonhoitoklinikoista.

Tuotetiedot
Indeed Laboratories
IN500

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä tuotetta herneen kokoinen määrä puhdistetulle kasvojen iholle aamuin illoin saavuttaaksesi hehkuvan ihon. Levitä tuotteen jälkeen kasvoille kasvovoide parhaan lopputuloksen saamiseksi. Käytä tuotetta päivittäin.
Ainesosat
WATER, PROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, CARBOMER, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, AHNFELTIA CONCINNA EXTRACT, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM BENZOATE, SORBIC ACID, PHENOXYETHANOL
Arvostelut