Indeed Laboratories Hydraluron Moisture Jelly 30ml

Indeed Laboratories Hydraluron Moisture Jelly on hyytelömäinen kosteusvoide, joka nuorentaa ja kosteuttaa kuivaa ja sameaa ihoa. Hyaluronihappoa ja PatchH20™-teknologian sisältävä voide taistelee ihon kuivumista, karheutta ja ennenaikaisia ikääntymisenmerkkejä vastaan tarjoamalla iholle välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

IN906
Indeed Laboratories
Kuvaus

Indeed Laboratories Hydraluron Moisture Jelly on hyytelömäinen kosteusvoide, joka nuorentaa ja kosteuttaa kuivaa ja sameaa ihoa. Hyaluronihappoa ja PatchH20™-teknologian sisältävä voide taistelee ihon kuivumista, karheutta ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä vastaan tarjoamalla iholle välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta.

Hyaluronihapon ansiosta hyytelö muodostaa ihon pinnalle suojaavan kerroksen, joka lukitsee kosteuden ja estää kosteuden haihtumisen iholta. Tämä ainutlaatuinen hyytelömäinen kosteusvoide tehokosteuttaa ihoa nopeasti imeytyvillä ainesosilla jättäen ihon pehmeäksi, sileäksi, täyteläiseksi ja säteileväksi. 

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Indeed Laboratories
IN906

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä tuotetta yhden pumppauksen verran puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin.
Ainesosat
WATER (AQUA / EAU), GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERETH-26, CARBOMER, GLYCERYL POLYACRYLATE, TREHALOSE, UREA, STRELITZIA NICOLAI SEED ARIL EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, SERINE, BIOSACCHARIDE GUM-1, ALGIN, DISODIUM PHOSPHATE, PULLULAN, SODIUM HYALURONATE, POTASSIUM PHOSPHATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.