Indeed Laboratories Peptalash II -ripsiseerumin avulla kasvatat omista ripsistäsi upean pitkät ja tuuheat. Voit sanoa hyvästit tekoripsille ja ripsienpidennyksille. Peptalash II on uudistunut, paranneltu versio aiemmasta Peptalash -seerumista. Tämä innovatiivinen ripsiseerumi on luotu nopeuttamaan ripsien kasvua tehden ripsistä pitkät, tuuheat ja paksut.

IN937
Indeed Laboratories
Kuvaus

Indeed Laboratories Peptalash II -ripsiseerumin avulla kasvatat omista ripsistäsi upean pitkät ja tuuheat. Voit sanoa hyvästit tekoripsille ja ripsienpidennyksille. Peptalash II on uudistunut, paranneltu versio aiemmasta Peptalash -seerumista. Tämä innovatiivinen ripsiseerumi on luotu nopeuttamaan ripsien kasvua tehden ripsistä pitkät, tuuheat ja paksut. Seerumin sisältämien harvinaisten sveitsiläisen omenan kasvisolujen ja kahdenlaisten peptidiseosten avulla Peptalash™ II vahvistaa ja ravitsee ripsiä. Seerumin sisältämät ainutlaatuiset ainesosat parantavat näkyvästi ripsien paksuutta ja tuuheutta samalla kun se korjaa ripsiä ja ehkäisee niiden katkeamista.

Sen lisäksi, että Peptalash™ II edistää ripsien hyvinvointia, se ravitsee ja tasoittaa silmänympärysihoa sekä vähentää juonteita ja ryppyjä. Helppokäyttöisen applikaattorin ansiosta Peptalash™ II tekee ripsien hoidosta nopeaa, tehokasta ja yksinkertaista.

Tuotetiedot
Indeed Laboratories
IN937

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje
Pyöräytä applikaattoria ja levitä pieni määrä tuotetta sekä ylä- että alaripsiin kaksi kertaa vuorokaudessa.
Ainesosat
WATER (AQUA / EAU), GLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, N-PROLYL PALMITOYL TRIPEPTIDE-56 ACETATE, 1,2-HEXANEDIOL, POLYSORBATE 20, LACTITOL, XYLITOL, TROXERUTIN, PENTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, LECITHIN, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, CITRIC ACID
Arvostelut