INDEED LABORATORIES PEPTA LASH II 0.6ml

Indeed Laboratories Peptalash II -ripsiseerumin avulla kasvatat omista ripsistäsi upean pitkät ja tuuheat. Voit sanoa hyvästit tekoripsille ja ripsienpidennyksille. Peptalash II on uudistunut, paranneltu versio aiemmasta Peptalash -seerumista. Tämä innovatiivinen ripsiseerumi on luotu nopeuttamaan ripsien kasvua tehden ripsistä pitkät, tuuheat ja paksut.

IN937
Indeed Laboratories
Kuvaus

Indeed Laboratories Peptalash II -ripsiseerumin avulla kasvatat omista ripsistäsi upean pitkät ja tuuheat. Voit sanoa hyvästit tekoripsille ja ripsienpidennyksille. Peptalash II on uudistunut, paranneltu versio aiemmasta Peptalash -seerumista. Tämä innovatiivinen ripsiseerumi on luotu nopeuttamaan ripsien kasvua tehden ripsistä pitkät, tuuheat ja paksut. Seerumin sisältämien harvinaisten sveitsiläisen omenan kasvisolujen ja kahdenlaisten peptidiseosten avulla Peptalash™ II vahvistaa ja ravitsee ripsiä. Seerumin sisältämät ainutlaatuiset ainesosat parantavat näkyvästi ripsien paksuutta ja tuuheutta samalla kun se korjaa ripsiä ja ehkäisee niiden katkeamista.

Sen lisäksi, että Peptalash™ II edistää ripsien hyvinvointia, se ravitsee ja tasoittaa silmänympärysihoa sekä vähentää juonteita ja ryppyjä. Helppokäyttöisen applikaattorin ansiosta Peptalash™ II tekee ripsien hoidosta nopeaa, tehokasta ja yksinkertaista.

Tuotetiedot
Indeed Laboratories
IN937

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje
Pyöräytä applikaattoria ja levitä pieni määrä tuotetta sekä ylä- että alaripsiin kaksi kertaa vuorokaudessa.
Ainesosat
WATER (AQUA / EAU), GLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, N-PROLYL PALMITOYL TRIPEPTIDE-56 ACETATE, 1,2-HEXANEDIOL, POLYSORBATE 20, LACTITOL, XYLITOL, TROXERUTIN, PENTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, LECITHIN, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, CITRIC ACID
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.