Indeed Laboratories C-vitamiinitippojen avulla teet ihostasi hohtavamman, kuulaamman ja tasaisemman. Vaikuttavien ainesosien ansiosta seerumin tasoittaa ihonsävyä ja tekee kasvoista kirkkaat ja elinvoimaiset. C-vitamiini imeytyy ihoon 15 kertaa nopeammin ja tehokkaammin kuin pelkkä askorbiinihappo. Tämä seerumi suojaa ihoa ympäristön saasteilta ja stressitekijöiltä sekä vähentää ryppyjä ja juonteita ja ehkäisee niiden syntymistä.

IN945
Indeed Laboratories
Kuvaus

Indeed Laboratories C-vitamiinitippojen avulla teet ihostasi hohtavamman, kuulaamman ja tasaisemman. Vaikuttavien ainesosien ansiosta seerumin tasoittaa ihonsävyä ja tekee kasvoista kirkkaat ja elinvoimaiset. C-vitamiini imeytyy ihoon 15 kertaa nopeammin ja tehokkaammin kuin pelkkä askorbiinihappo. Tämä seerumi suojaa ihoa ympäristön saasteilta ja stressitekijöiltä sekä vähentää ryppyjä ja juonteita ja ehkäisee niiden syntymistä. Seerumin avulla ihosta tulee nuorekkaan näköinen. Se kosteuttaa ihoa ihon syvemmistä pintakerroksista asti pitäen ihon kosteutettuna ja kimmoisana pitkään. Ohuen koostumuksen ansiosta tuotetta on helppo kerrostaa muiden ihonhoitotuotteiden kanssa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotetiedot
Indeed Laboratories
IN945

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä 2-3 tippaa puhdistetuille kasvoille aamuin illoin. Käytä tuotteen käytön yhteydessä kasvoilla päivittäin aurinkorasvaa.
Ainesosat
WATER (AQUA/EAU), GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, PROPYLENE GLYCOL, CYCLOHEXASILOXANE, VOLCANIC SOIL, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, ISOHEXADECANE, ASCORBIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, 1,2-HEXANEDIOL, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 60, TAMARINDUS INDICA SEED GUM, DISODIUM EDTA, SORBITAN ISOSTEARATE, AMYLOPECTIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYALURONIC ACID, BIOSACCHARIDE GUM-1
Arvostelut