Kevyt mutta tehokas hoitoneste, joka tekee ihosta kiinteän ja samettisen. Sisältää hydrolisoitua kollageenia ja trehaloosia.

20013331
Holika Holika
Kuvaus

Holika Holika 3 Seconds Starter Collagen on kevyt hoitoneste, jossa on  merikollageenia ja trehaloosia.  Ne tekevät ihosta kiinteän ja samettisen. Tehokas tuote, joka ravitsee ihoa ainesosilla, jotka tekevät siitä joustavamman, kimmoisamman ja täyteläisemmän. 3 Seconds Starter Lifting & Moisturizing Collagen sisältää hydrolisoitua kollageenia, joka yhdessä  hyaluronihapon kanssa auttaa kosteuttamaan ihoa tehokkaasti, samalla kun ihosta tulee sileämpi, pehmeämpi ja uskomattoman kimmoisa.

Tuotetiedot
Holika Holika
20013331

Tietolomake

Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Käyttöohje

Levitä sopiva määrä kasvoille heti puhdistamisen jälkeen ja taputtele, kunnes tuote on imeytynyt. Anna tuotteen imeytyä ennen muiden tuotteiden levitystä.

Ainesosat

Water, Ethanol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Butylene Glycol, Glycereth-26, Portulaca Oleracea Extract, Hydrolyzed Collagen, PEG-240/HDI Copolymer Bis-Decyltetradeceth-20 Ether, Betaine, Dipropylene Glycol, Carbomer, Methylparaben, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Trehalose, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Fragrance

Arvostelut