Indeed Laboratories Vitamin C24 on seerumin ja kosteusvoiteen yhdistelmä. Se sisältää 22 % askorbiinihappoa, joka on C-vitamiinin puhtain muoto ja 2 % hyaluronihappoa. Hyaluronihappo ja askorbiinihappo yhdessä suojelevat ihoa ympäristön vaikutuksilta ja saasteilta. Vitamin C24 parantaa ihon kosteustasapainoa ja tasoittaa ihonsävyä sekä ehkäisee ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

IN911
Indeed Laboratories
Kuvaus

Indeed Laboratories Vitamin C24 on seerumin ja kosteusvoiteen yhdistelmä. Se sisältää 22 % askorbiinihappoa, joka on C-vitamiinin puhtain muoto ja 2 % hyaluronihappoa. Hyaluronihappo ja askorbiinihappo yhdessä suojelevat ihoa ympäristön vaikutuksilta ja saasteilta. Vitamin C24 parantaa ihon kosteustasapainoa ja tasoittaa ihonsävyä sekä ehkäisee ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Toisin kuin muilla C-vitamiini-seerumeilla, Vitamin C24 -voiteella on ainutlaatuinen koostumus, joka pysyy tasaisena eikä hapetu. Koostumus on suunniteltu optimoimaan tuotteen nopea imeytyminen ihoon, mikä mahdollistaa C-vitamiinin maksimaalisen hyödyn ja tehon. Tämä kosteuttava voide jättää ihosi kirkkaammaksi, nuorekkaammaksi ja hehkuvaksi. 

Aktiiviset ainesosat:

  • Askorbiinihappo: Suojaa ihoa ympäristön saasteilta ja stressitekijöiltä sekä vähentää ikääntymisenmerkkejä.
  • Hyaluronihappo: Maksimoi C-vitamiinin imeytymisen ja tasaisen jakautumisen samalla auttamaan lukitsemaan ihoon kosteutta.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Indeed Laboratories
IN911

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä tuotetta noin herneen kokoinen määrä kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin. Tuotteen käytön yhteydessä tulee käyttää aurinkorasvaa päivittäin.
Ainesosat
DIMETHICONE, ASCORBIC ACID, POLYSILICONE-11, ETHYLHEXYL PALMITATE, PEG-10 DIMETHICONE, SILICA SILYLATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, HEXYLENE GLYCOL
Arvostelut