Indeed Laboratories Retinol Reface™ on tiivistetty kasvovoide, jossa on 3-in-1-koostumus, joka yhdistää retinolin, bakuchiolin ja retinolin kaltaisen peptidin. Ne yhdessä auttavat tekemään ihosta pehmeämmän, sileämmän ja näkyvästi nuoremman näköisen.

IN901
Indeed Laboratories
Kuvaus

Indeed Laboratories Retinol Reface™ on tiivistetty kasvovoide, jossa on 3-in-1-koostumus, joka yhdistää retinolin, bakuchiolin ja retinolin kaltaisen peptidin. Ne yhdessä auttavat tekemään ihosta pehmeämmän, sileämmän ja näkyvästi nuoremman näköisen.

Retinolia ja bakuchiolia pidetään kahtena tehokkaimmista ainesosista, jotka auttavat ikääntymisenmerkkejä vastaan. Tämä supertehokas yövoide torjuu nopeasti ja tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vähentämällä hienoja juonteita ja ryppyjä sekä minimoimalla ihon punoituksen. Lisäksi se parantaa ja tasoittaa ihon sävyä, kosteuttaa sekä lisää ihon kimmoisuutta, kiinteyttä, hehkua ja kirkkautta. Retinol reface™ on erittäin hellävarainen, joten se sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille.

Aktiiviset ainesosat:

  • Retinol: Pieniin, kasviperäisiin mikrohiukkasiin kapseloitunut pehmeä ja puhdas retinol vapautuu hitaasti ihoon, mikä optimoi ainesosan tehokkuutta. Retinol vaikuttaa ihoon pitkäaikaisesti: illalla levitetty tuote vaikuttaa ihoon myös koko päivän ajan. Hellävarainen iholle.
  • Bakuchiol: Ensimmäinen luonnollinen vaihtoehto retinolille. Bakuchiolin on kliinisesti todistettu vähentävän merkittävästi ikääntymisen merkkejä sekä ihon karheutta ja kuivuutta. Sen ansiosta myös ihon sävy, kosteustasapaino ja kimmoisuus paranevat sekä ihosta tulee kirkkaampi ja heleämpi. 
  • Retinolin kaltainen peptidi: Monipuolinen, ikääntymistä estävä, retinolin kaltainen peptiditeknologia, joka tarjoaa samat edut kuin perinteinen retinoli, mutta minimoi ihoärsytystä ja epämukavaa tunnetta iholla.

Tuotetiedot
Indeed Laboratories
IN901

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä tuotetta 1–2 pumppauksen verran puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Käytä tuotetta aluksi joka toinen ilta. Ihon tottuessa voit lisätä käyttökertoja ja käyttää tuotetta päivittäin. Käytä aurinkorasvaa päivisin seerumin käytön aikana.
Ainesosat
WATER (AQUA/EAU), DIMETHICONE, ISODECYL NEOPENTANOATE, ISONONYL ISONONANOATE, PROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLYL METHICONE, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, PEG-100 STEARATE, BAKUCHIOL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL GLUCOSIDE, 4-T-BUTYLCYCLOHEXANOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISOHEXADECANE, BUTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, POLYSORBATE 80, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, RETINOL, CARBOMER, PALMITOYL TRIPEPTIDE-38, ACACIA SENEGAL GUM EXTRACT, TOCOPHEROL, PROPYLENE GLYCOL ALGINATE
Arvostelut