Indeed Laboratories Exfoliator II 75ml

Kulttisuosion saavuttanut Indeed Laboratories Exfoliator II -kuorinta-aineen uudistettu koostumus on entistä tehokkaampi ja hellävaraisempi. Exfoliator II on erittäin tehokas kasvojen puuterikuorinta, joka on täynnä ainutlaatuisia entsymaattisia kuorivia aktiiviaineita, jotka poistavat kuolleita ihosoluja hellästi mutta tehokkaasti. Kuorinta-aine puhdistaa ihoa syvältä ja häivyttää laajentuneita ihohuokosia sekä tekee ihosta tasaisemman ja sileämmän. 

IN938
Indeed Laboratories
Kuvaus

Kulttisuosion saavuttaneen Indeed Laboratories Exfoliator II -kuorinta-aineen uudistettu koostumus on entistä tehokkaampi ja hellävaraisempi. Exfoliator II on erittäin tehokas kasvojen puuterikuorinta, joka on täynnä ainutlaatuisia entsymaattisia kuorivia aktiiviaineita, jotka poistavat kuolleita ihosoluja hellästi mutta tehokkaasti. Kuorinta-aine puhdistaa ihoa syvältä ja häivyttää laajentuneita ihohuokosia sekä tekee ihosta tasaisemman ja sileämmän. 

Kuorinta-aineen sisältämät ananasentsyymit, riisileseuute ja hyaluronihappo kiinteyttävät ihoa ennennäkemättömällä tavalla, samalla kirkastaen ja palauttaen ihon luonnollisen hehkun välittömästi. Tämä hittituotteeksi noussut kuorinta sisältää myös pellavan ja sellerin siemenuutteita, jotka auttavat pienentämään ja häivyttämään ihohuokosia sekä nopal-kaktuksen oligosakkaridit kuorivat ihoa ja vähentävät juonteita ja ryppyjä.

Tuotetiedot
Indeed Laboratories
IN938

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Annostele noin sentin verran tuotetta kämmenelle ja lisää tarpeeksi vettä vaahtoavan tahnan muodostamiseksi. Levitä kasvoille pyörivin liikkein 1 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti.
Ainesosat
SODIUM MYRISTORYL GLUTAMATE, MALIC ACID, SODIUM CARBONATE, PEG-150,ZEA MAYS (CORN) STARCH, SORBITOL, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, SODIUM POLYACRYLATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, SILICA, HYDROLYZED OPUNTIA FICUS INDICA FLOWER EXTRACT, DEXTRIN PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BROMELAIN, WATER, BUTYLENE GLYCOL, SORBITAN TRIOLEATE, SODIUM HYALURONATE, GLYCERIN, APIUM GRAVEOLENS (CELERY) SEED EXTRACT, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN EXTRACT, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.