Indeed Laboratories Watermelon Melting Balm öljypohjainen ihonpuhdistusbalmi puhdistaa ihon hellävaraisesti sekä ravitsee herkkää ja kuivaa ihoa. Balmi poistaa iholta meikin, öljyn ja lian tehokkaasti ja nopeasti. Balmin sisältämä vesimeloni ja hamppuöljy sisältävät iholle hyödyllisiä antioksidantteja, rasvahappoja sekä A- ja E-vitamiinia. Ne hoitavat ihoa tehden siitä hehkuvan, kirkkaan ja terveen näköisen. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

IN943
Indeed Laboratories
Kuvaus

Indeed Laboratories Watermelon Melting Balm on öljypohjainen ihonpuhdistusbalmi, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti. Se ravitsee herkkää ja kuivaa ihoa. Balmi poistaa iholta meikin, öljyn ja lian tehokkaasti ja nopeasti. Balmin sisältämät vesimeloni ja hamppuöljy sisältävät iholle hyödyllisiä antioksidantteja, rasvahappoja sekä A- ja E-vitamiinia. Ne hoitavat ihoa tehden siitä hehkuvan, kirkkaan ja terveen näköisen. Balmi sisältää myös bisabololia, joka on luonnollinen tulehtunutta ja ärtynyttä ihoa rauhoittava ainesosa. 

Watermelon Melting Balm syväpuhdistaa ihohuokoset, sitoo kosteutta ihoon sekä torjuu ja vähentää ikääntymisenmerkkejä. Puhdistusbalmi tasoitta ihonsävyä sekä tekee ihosta kirkkaan, hehkuvan ja kosteutetun.  

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Indeed Laboratories
IN943

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Purista tuotetta pieni määrä kämmenelle. Levitä voidetta kasvoille pyörivin liikkein, jotta voide sulattaa iholta pois meikin ja lian. Lisää kasvoille pieni määrä vettä ja jatka tuotteen hieromista ihoon pyörivin liikkein noin yhden minuutin ajan. Huuhtele kasvot huolellisesti. Sopii erinomaisesti tuplapuhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi.
Ainesosat
ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CANDELILLA CERA, GLYCERYL STEARATE SE, CANNABIS SATIVA SEED OIL, CITRULLUS VULGARIS (WATERMELON) SEED OIL, SILICA, TRIBEHENIN, JOJOBA ESTERS, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, PHENOXYETHANOL, BISABOLOL, PANTHENYL ETHYL ETHER, TOCOPHERYL ACETATE, ACACIA DECURRENS FLOWER EXTRACT, POLYGLYCERIN-3, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL
Arvostelut
Anni 2023-04-16

Hyvä tuote huonossa pakkauksessa

Itse tuote on hyvä ja toimii niinkun pitää: sulattaa meikin ja vedenkestävän ripsivärin sujuvasti kasvoilta. Lähes hajusteeton tuote, itse toivoin tuotteelta vesimelonin tuoksua. Pakkaus on kuitenkin todella vaikea, sillä tuote kovettuu kovaksi paakuksi tuubin suulle, ja sitä on hyvin vaikea, lähes mahdoton sen jälkeen saada ulos. Tuubia täytyy puristaa todella kovaa, jolloin luonnollisesti liikaa tuotetta tursuaa ulos. Päädyinkin tyhjentämään tuotteen muovirasiaan, josta sitä on helpompi käyttää.

  • 2 / 2 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.