Revolution Skincare Retinol Overnight Cream 50ml

Revolutioni Skincare Retinol Overnight Cream -yövoide silottaa juonteita ja ryppyjä sekä tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta. Laadukkaita ainesosia sisältävä yövoide pehmentää ja silottaa ihoa yön aikana. Voiteen sisältämä retinoli silottaa juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon sävyä ja tekstuuria sekä vähentää epäpuhtauksia. Ruusunmarjansiemenöljy imeytyy helposti tehden ihosta pehmeämmän ja sileämmän jättämättä rasvaista tunnetta. Hoitava ruusunmarjansiemenöljy sisältää runsaasti C-vitamiinia ja Trans-Retinoic Acid -happoa, jotka rauhoittavat ihoa. 

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

1631631
Revolution Skincare
Kuvaus

Revolutioni Skincare Retinol Overnight Cream -yövoide silottaa juonteita ja ryppyjä sekä tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta. Laadukkaita ainesosia sisältävä yövoide pehmentää ja silottaa ihoa yön aikana. Voiteen sisältämä retinoli silottaa juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon sävyä ja tekstuuria sekä vähentää epäpuhtauksia. Ruusunmarjansiemenöljy imeytyy helposti tehden ihosta pehmeämmän ja sileämmän jättämättä rasvaista tunnetta. Hoitava ruusunmarjansiemenöljy sisältää runsaasti C-vitamiinia ja Trans-Retinoic Acid -happoa, jotka rauhoittavat ihoa. 

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Revolution Skincare
1631631

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat
aqua (water, eau), glycerin, butyrospermum parkii (shea) butter, glyceryl stearate se, stearic acid, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, rosa canina fruit oil, dimethicone, butylene glycol, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, retinol, polysorbate 20, bisabolol, bht, farnesol, bha.
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.