Hello Sunday The one that´s a serum - SPF drops SPF45 kasvoseerumi suojaa ihoasi auringon UVA/UVB ja infrapunasäteiltä, mutta myös muilta ympäristön haittavaikutuksilta, kuten saasteilta, epäpuhtauksilta ja siniseltä valolta. Tuote on 100 % vegaaninen.

1102241
Hello Sunday
Kuvaus

Hello Sunday The one that´s a serum SPF drops SPF45 -kasvoseerumi suojaa ihoasi auringon UVA/UVB ja infrapunasäteiltä, mutta myös muilta ympäristön haittavaikutuksilta, kuten saasteilta, epäpuhtauksilta ja siniseltä valolta. Hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävä hajusteeton seerumi kosteuttaa ihoa, suojaa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja ehkäisee ihon ikääntymistä. Kaikille ihotyypeille sopiva, nopeasti imeytyvä seerumi sopii parhaiten käytettäväksi ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena, jolloin se antaa myös täydellisen pohjan meikille.

Tuote on 100 % vegaaninen.

Tuotetiedot
Hello Sunday
1102241

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Suojakerroin
Spf 50
Aurinkosuoja
Kyllä
Käyttöohje
Levitä seerumi rutiinin viimeisenä vaiheena puhtaalle, kuivalle iholle kevyin hierovin liikkein. Käytetään yksinään tai sekoitettuna toiseen voiteeseen. Vältä kosketusta silmien kanssa.
Ainesosat
Aqua, Glycerin, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, Oleyl Erucate, Caprylyl Caprylate/Caprate, Tapioca Starch, Panthenol, Ethylhexyl Stearate, Sucrose Polystearate, Dimethicone, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Hydroxyacetophenone, Pentaerythrityl Distearate, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Allantoin, Parfum, Tocopheryl Acetate, Hydrogenated Polyisobutene, Disodium Edta, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopherol, Linalool, Benzyl Salicylate, Pantolactone, Geraniol, Citronellol, Limonene
Arvostelut