Ida Warg Self-Tanning Spray -itseruskettavan avulla saat upean rusketuksen ilman aurinkoa. Itseruskettavaspray sisältää luonnollisesta sokerista saatua DHA:ta, jonka avulla se loihtii iholle kevyen, kesänraikkaan hehkun vain muutamassa tunnissa. Tuotteessa on trooppisten hedelmien ihana tuoksu. Itseruskettavaa voi käyttää myös meikin päällä. Hyalorinihappoa sisältävä itseruskettava kosteuttaa ihoa jättäen sen ihanan raikkaan tuntuiseksi. 

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

7537
Ida Warg
Kuvaus

Ida Warg Self-Tanning Mist -itseruskettavan avulla saat upean rusketuksen ilman aurinkoa. Itseruskettavaspray sisältää luonnollisesta sokerista saatua DHA:ta, jonka avulla se loihtii iholle kevyen, kesänraikkaan hehkun vain muutamassa tunnissa. Tuotteessa on trooppisten hedelmien ihana tuoksu. Itseruskettavaa voi käyttää myös meikin päällä. Hyalorinihappoa sisältävä itseruskettava kosteuttaa ihoa jättäen sen ihanan raikkaan tuntuiseksi. 

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Ida Warg
7537

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ainesosat
Aqua (Water), Polysorbate 20 Propanediol, Dihydroxyacetone, Saccharide Isomerate, Gluconolactone, PEG-40 hydrogenated castor Oil, Parfum, Caprylyl Glycol, Dimethyl Isosorbide, Sodium Bisulfite, Hyaluronic Acid, Sucrose Laurate, Citric Acid, Phenoxyethanol.
Arvostelut