BEAUTY OF JOSEON Apricot Blossom Peeling Gel 100ml

Japaninaprikoosin kukkauutetta sisältävä hellävarainen kuorintageeli poistaa kasvoilta kuolleen ihosolukon jättäen sen pehmeäksi ja hehkuvaksi. Sopii myös herkälle iholle.

12328
Beauty of Joseon
Kuvaus

Beauty of Joseon Apricot Blossom Peeling Gel on rakeeton kuorintageeli, joka kuorii ihoa kasviperäisellä selluloosalla ja kirkastaa sitä hedelmäuutteilla. Selluloosapohjainen kuorintageeli on tehokas, mutta hellävaraisempi kuin rakeellinen kuorinta, joten se sopii myös herkästi ärtyvälle ja punoittavalle iholle.

Kuorinta-aine sisältää 19% japaninaprikoosin (Prunus Mume) kukan uutetta ja 8% kasviperäistä selluloosaa, jotka auttavat tekemään ihosta puhtaan, tasaisen ja silkkisen pehmeän.

Japaninaprikoosi 24% (Prunus Mume/Green Plum): Japaninaprikoosit sisältävät runsaasti orgaanisia happoja ja vitamiineja. Niillä on antioksidanttisia ja ikääntymistä estäviä vaikutuksia, ja ne auttavat kuorimaan kuolleita ihosoluja ja kosteuttamaan ihoa.

Selluloosapohjainen geeli minimoi ihon ärsytystä. Kun kasviperäistä selluloosaa työstetään iholla, se murenee ja kuorii hellävaraisesti mukanaan kuolleet ihosolut. Tuotetta voidaan käyttää sekä kasvoille että vartalolle.

Kuorintageelissä on 100 % vegaaninen ja hajusteeton koostumus.

Tuotetiedot
Beauty of Joseon
12328

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä kuorintavoidetta puhdistetulle ja kuivatulle kasvojen iholle. Hiero kevyesti pyörivin liikkein ja huuhtele iho puhtaaksi runsaalla vedellä. Jatka ihonhoitorutiinia kasvovedellä, seerumilla ja kosteusvoiteella. Käytä 1-2 kertaa viikossa.
Ainesosat
Water, Prunus Mume (Japanese Apricot/Green Plum) Flower Water, Cellulose, Methypropandiol, 1,2-Hexandiol, Carbomer, Arginine, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Sorbitol, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Houttuynia Cordata Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Prunus Mume (Japanese Apricot/Green Plum) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Butylene Glycol, Disodium EDTA
Arvostelut