Ihon sävyä tasoittava ja kirkastava seerumi sisältää arbutiinia ja riisinlesevettä. Kevyt, kosteuttava ja vesimäinen seerumi on kehitetty pigmenttimuutosten häivyttämiseen ja palauttamaan väsyneen ihon hehkun. 

12730
Beauty of Joseon
Kuvaus

Beauty of Joseon Glow Deep Serum: Rice + Alpha Arbutin -kasvoseerumi on suunniteltu niille, jotka ovat huolissaan hyperpigmentaatiosta ja epätasaisesta ihon sävystä. Seerumi sisältää riisinlesevettä ja alfa-arbutiinia, jotka kirkastavat ihoa.

Pääraaka-aineet:

  • Riisilesevesi 68 %: Riisileseet sisältävät runsaasti aminohappoja ja kivennäisaineita, jotka auttavat kosteuttamaan kuivaa ihoa.
  • Alfa-arbutiini 2 %: Alfa-Arbutin toimii estämällä tyrosinaasin aktiivisuutta ja auttaa rajoittamaan melaniinin tuotantoa ihossasi. Alfa-arbutiinillalla tiedetään myös olevan 10 kertaa suurempi vaikutus kuin tavallisella Beta-Arbutiinilla, joten se on tehokas ainesosa ihon sävyerojen tasoittamisessa ja hyperpigmentaation häivyttämisessä.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti väsyneen samealle iholle, jolla on tummentumia. Vegaaninen ja hajusteeton koostumus.

Tuotetiedot
Beauty of Joseon
12730

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Lisää 1-2 pipetillistä seerumia kasvoille ja kaulalle kasvoveden jälkeen. Jatka kasvovoiteella ja aamuisin myös aurinkovoiteella. Vinkki: Pigmentaation hoitoon suosittelemme käyttämään seerumia yhdessä ginsengjuurivettä sisältävän Beauty of Joseon Ginseng Essence Water -hoitonesteen kanssa. Säilytä tuote viileässä, pimeässä paikassa. Alfa-arbutiini on herkkä valolle ja lämmölle, joten käytä tuote loppuun mahdollisimman pian avaamisen jälkeen.
Ainesosat
Oryza Sativa (Rice) Bran Water, Water, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Dipropylene Glycol, Alpha-Arbutin, Niacinamide, Methyl Gluceth-20, Panthenol, Polyglycerin-3, Trehalose, Glyceryl Glucoside, Hydrolyzed Jojoba Esters, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Disodium EDTA, Coptis Japonica Root Extract, Sorbitan Isostearate, Glucose, Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Hordeum Distichon (Barley) Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract, Vigna Radiata Seed Extract, Zea Mays (Corn) Kernel Extract
Arvostelut