BEAUTY OF JOSEON Calming Serum: Green Tea + Panthenol 30ml

Calming Serum: Green Tea + Panthenol on luotu rauhoittamaan ja kosteuttaman herkkää ja ärtynyttä ihoa. Vegaaninen ja hajusteeton koostumus.

12732
Beauty of Joseon
Kuvaus

Beauty of Joseon on valinnut tämän rauhoittavan ja kosteuttavan Calming Serum: Green Tea + Panthenol -kasvoseerumin peruspilareiksi vihreän teen, joka tunnetaan sen antioksidanttisista vaikutuksista, sekä pujon, joka auttaa rauhoittamaan ihoa. Vihreä tee ja pujo kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa, kun taas pantenoli toimii kosteussuojana ja auttaen ehkäisemään ihon ärtymistä. 

Aiempaan koostumukseen verrattuna, uuteen seerumiin lisättiin 30% pujouutetta vahvistamaan seerumin ihoa rauhoittavaa vaikutusta. Lisäksi ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä suojaavan pantenolin määrää on lisätty 2%:sta 5%:iin kosteutuksen ja kosteussuojan tehostamiseksi.

Pääainesosat:

  • Vihreä tee 50%: Vihreän teen lehtiuute rauhoittaa ärtynyttä ihoa, ja auttaa vähentämään punoitusta.
  • Pujo (Artemisia) 30%: Itämaisessa lääketieteessä vuosituhansien ajan käytetty pujo boostaa ruoansulatusta. Ihonhoidon ainesosana pujo kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa ihoa.
  • Pantenoli (B5-vitamiini) 5%: Tehokkaasti kosteuttavana ainesosana tunnettu pantenoli muuntuu iholle imeytyessään B5-vitamiiniksi. Se sitoo kosteutta ihoon ja ehkäisee kosteuden haihtumista, pitäen ihon kosteutettuna pitkään.

Tuotetiedot
Beauty of Joseon
12732

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Lisää 1-2 pipetillistä seerumia kasvoille ja kaulalle kasvoveden jälkeen. Jatka kasvovoiteella ja aamuisin myös aurinkovoiteella.
Ainesosat
Camellia Sinensis Leaf Water, Artemisia Capillaris Extract, Panthenol, Glycerin, Butylene Glycol, Water, 1,2-hexanediol, Methylpropanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Coptis Japonica Root Extract, Betaine, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Melia Azadirachta Leaf Extract, Polyquaternium-51, Malt Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Sodium Hyaluronate
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.