Jeffree Star Cosmetics F*ck Proof Mascara -ripsiväri on Jeffree Starin ensimmäinen oma ripsiväri! Se on äärimmäisen kestävä ja korkealaatuinen ripsari, joka erottelee ripset ja antaa niille nostetta ja runsaasti tuuheutta. 

Tuote on pakattu upean tyylikkääseen mustaan laatikkoon, jonka sisäpuolella on punaista samettia. Itse ripsiväri on pakattu upeaan mustaan keinonahkaiseen pakkaukseen, jonka päässä on tupsu. Ripsivärin harjaspää on valmistettu joustavasta kumista. Ripsiväri on helppo poistaa silmistä 38-asteisella vedellä. 

Tuote on vegaaninen ja valmistettu eläinkokeettomasti. 

2256JSC
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics F*ck Proof Mascara -ripsiväri on Jeffree Starin ensimmäinen oma ripsiväri! Se on äärimmäisen kestävä ja korkealaatuinen ripsari, joka erottelee ripset ja antaa niille nostetta ja runsaasti tuuheutta. 

Tuote on pakattu upean tyylikkääseen mustaan laatikkoon, jonka sisäpuolella on punaista samettia. Itse ripsiväri on pakattu upeaan mustaan keinonahkaiseen pakkaukseen, jonka päässä on tupsu. Ripsivärin harjaspää on valmistettu joustavasta kumista.

Tuote on vegaaninen ja valmistettu eläinkokeettomasti. 

Tuotetiedot
2256JSC

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Musta
Ainesosat
Water, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Iron Oxides (CI 77499), Glyceryl Stearate SE, Alcohol Denat., Propanediol, Dimethicone, VP/Eicosene Copolymer, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil. May Contain/Peut Contenir + / - : Phenoxyethanol, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Acrylates Copolymer, Acacia Senegal Gum, Disodium Carboxyethyl Siliconate, Sodium Dehydroacetate, Disodium EDTA, Biotin, Sodium Hyaluronate
Arvostelut
leenamaari 2022-04-01

Varisee pahemman kerran

Suuret odotukset ja voi mikä pettymys. En tiedä oliko syy jo valmiiksi kuiva ripsiväri vai mikä, mutta paakkua ja varisevat ripset lopputuloksena. Harmittaa jo pelkästään ison hinnan vuoksi.

Mari 2021-07-31

Ripsiväri

Tuote oli pakkaukseltaan upea.. Ripsiväriä täytyi levittää muutama kerros että ripset saivat pidennystä. Ripsivärin harjapää erotteli hyvin ripset ja sai ripset näyttämään luonnolliselta ja kauniilta.
Tuntui kuitenkin että tuuheutta ei tule ja ripsiväri irtoaa helposti. Minulla on herkät silmät ja ne vuotavat helposti, ripsiväri ei siis sovi minulle.
Plussana että on helposti pois pestävä. Valitettavasti ripsivärille ei tule käyttöä jatkossa. Nimi ei ainakaan vastaa tuotteen kestävyyttä, joka hiukan hämmensi, koska tuotetta mainostettiin kestävänä ja sai fu*k proof nimensä sen mukaan.
Ei jatkoon valitettavasti.

 • 2 / 2 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Saija 2021-05-11

Ihan jees

Pakkaus on todella näyttävän näköinen ja siitä plussaa - onhan tämä lähestulkoon elämys! Itse tuote on ihan jees, mutta ei täydellinen. Antaa kyllä tosi kivasti pituutta ja erottelua, mutta volyymia jäin vähän kaipaamaan. Plussaa tulee kyllä siitä, että tämä on äärimmäisen helppo poistaa pelkällä vedellä. Olen käyttänyt tätä myös toisen ripsarin kaverina sekä toisen ripsarin kanssa pelkille alaripsilleni.

 • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Mea I 2021-04-11

Pettymys

Ripsiväri paakkuintui laittaessa eikä pidentänyt saati tuuheuttanut, varisi todella nopeasti poskille eikä ole nimensä veroinen millään muotoa. Eka pettymys Jeffreen tuotteista.

 • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Taru 2021-04-05

Pettymys

Lähtee todella hyvin ja helposti pois ripsistä. Siinä oikeastaan ainut plussa pakkauksen lisäksi. Ripsistä tulee hämähäkkimaiset, tönköt ja jotenkin "seittimäiset". Ripsistä tulee aikamoinen klöntti. Ripsistä ei tule kauniit vaan törkyinen "roskakasa". Ripset eivät pysy taivutettuina vaan valahtaa nopeasti aivan suoraksi.

 • 3 / 3 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
D K 2021-03-31

Unelmien pakkaus, keskiverto tuote

+ Ihan äärettömän helppo poistaa
+ Pidensi ripsiä huomattavasti
+ Hienoin pakkaus mitä olen ikinä nähnyt
+ Helppo levittää (ei liian iso aplikaattori)

- Ripset eivät pysy kaaressa, vaan palautuvat nopeasti ihan suoriksi
- Vähän hämähäkin jalka- tyylinen lopputulos
- Paakkuuntuu helposti

 • 3 / 3 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Kkka 2021-03-29

Toimii

Minulla ei todellakaan pysy mikä ripsiväri vain, mutta tämä pysyy ja kaikenlisäksi todella helppo poistaa

 • 2 / 2 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Niina 2021-03-28

Suosittelen

Itselläni pysyy koko päivän varisematta tai tarttumatta yläluomiin. Itselleni riittää yksi kerros jolloin ripset näkyvät selvemmin ja ovat luonnolliset. Jos haluaisi tuuheutta ja pituutta enemmän niin silloin tämä tuote ei paras vaihtoehto sillä paakkuuntuu ja alkaa varista päivän mittaan.

 • 2 / 2 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Jasmin D 2021-03-27

Suosittelen

Itse tykkäsin tuottesta. Omille ripsille se antoi volyymia ja pituutta. Itsellä ei ainakaan varissut yhtään. Ja ripsivärin poisto todellakin ollut helppo.

 • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Satu T 2021-03-26

Ensikertaa petyin JSC-tuotteeseen

Kaikki ripsarit eivät toimi jokaisille ripsille. Tämä ripsari ei valitettavasti sovi omille tikkusuorille ripsilleni, joita minun täytyy aina ennen ripsarin laittoa taivuttaa. Taivutukset eivät tässä pysy vaan ripset lässähtävät nopeasti takaisin suoriksi. Sen lisäksi tämä ripsari "varisi" pitkin alaluomia/poskia vaikka olin ihan vaan sisätiloissa enkä tehnyt mitään ihmeempää (esim. hangannut silmiä käsin tai hikoillut). Ei ole hintansa arvoinen, tämä voi toki sopia sellaisille, joilla on luonnostaan kaareutuvat ripset. Pakkaus on kyllä upea ja erikoinen, tämä jää minulle nyt keräilyesineeksi, mutta käyttöön ei kyllä tule.

 • 2 / 2 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Annastiina L 2021-03-26

Hyvä tuote, suosittelen

Minun ripsiini tämä tuo volyymia ja pituutta, juuri niin kuin lupaakin. Parasta tuotteessa on, että ripsivärin poisto on vaivatonta. Silmiä ei tarvitse hangata paljoa, eikä ripset kärsi. Tuote ikään kuin "irtoaa" ripsistä. En itse huomannut, että olisi varissut päivän aikana. Ei myöskään aiheuttanut paakkuja ripsiin. Pakkaus on uniikki ja pidän siitä kovasti. Voisi olla myös hyvä lahja vaikka kaverille tuon pakkauksen puolesta. Laadukas tuote ja vielä kivan näköinenkin.

 • 2 / 2 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Aino 2021-03-25

Jeffreeltä todellinen pettymys!

Tämän ripsarin pakkauksen ulkonäköön on panostettu paljon enemmän kuin itse tuotteeseen, ei ole rahan arvoinen. Ripset menee klönttiin, varisee, kyllä erottele ripsiä eikä pidennä mitenkään. Ja kuten edellinenkin arvostelija totesi, tämä valuu pitkin poskia jos silmät vähänkin vuotaa.

 • 2 / 2 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Krista I 2021-03-24

Todella pettynyt!

Tekee ripsistä klönttiset hämähäkin jalat, omista alaripsistä lähti ripsiväri pois kokonaan ja iholle jäi mustat kuivat köntit kun nauratti niin että vettä vuoti silmistä, tämän piti olla kaiken kestävä. Harmittaa todella paljon, meni rahat hukkaan ja palauttaa ei enään voi. :(

 • 3 / 5 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
-- HIeman pettynyt ostaja 2021-03-24

Parempikin voisi olla

Tämä ripsiväri varisee, kun vähänkin koskee. EI tuuheuta tai tuo ollekaan volyymia tai tuuheutta. Se vain tummentaa itsellä ripset. EI ole 30 euron arvoinen. Hyvä puoli; tämä lähtee helposti lämpimällä vedellä suihkussa.

 • 2 / 2 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.