Valkoisen teen ja nerolin tuoksuinen Baylis & Harding Elements Body Wash White Tea & Neroli -suihkusaippua pesee koko vartalon hellävaraisesti, ilahduttaen ihanalla ja raikkaalla tuoksullaan. Puhtaassa tuoksussa yhdistyvät kukkien ja hedelmien raikkaat sävyt. Kaunis marmorikuvioitu pullo on saanut inspiraationsa luonnonmateriaaleista, ja se sopii jokaiseen sisustusmakuun.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

BHELBWWT
BAYLIS & HARDING
Kuvaus

Valkoisen teen ja nerolin tuoksuinen Baylis & Harding Elements Body Wash White Tea & Neroli -suihkusaippua pesee koko vartalon hellävaraisesti, ilahduttaen ihanalla ja raikkaalla tuoksullaan. Puhtaassa tuoksussa yhdistyvät kukkien ja hedelmien raikkaat sävyt.

Kaunis marmorikuvioitu pullo on saanut inspiraationsa luonnonmateriaaleista, ja se sopii jokaiseen sisustusmakuun. Tuote on 100 % vegaaninen.

Tuotetiedot
BAYLIS & HARDING
BHELBWWT

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
ECOCERT
PETA
Ainesosat
Aqua (Water, Eau), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Citric Acid, Betaine, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide
Arvostelut
Riitta 2023-03-11

Ihana suihkugeeli

Tämä riittoisa suihkugeeli on suosikkituotteeni. Tuoksu on valloittava - raikas ja samalla jotenkin nostalginen. Tämä on aivan omassa lajissaan verrattuna muihin markkinoiden esanssimaisiin tuoksuihin.