Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger Body Wash on raikkaan sitruunaruohon ja inkiväärin tuoksuinen suihkusaippua, joka virkistää mieltä ja kehoa. Goodness-sarjan tuotteet on kehitetty luontoa huomioiden, ja ne ovat lempeitä myös ihollesi niiden sisältämien dermatologisesti testattujen, 98% luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden sekä luomu-uutteiden ansiosta. Lisäksi tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

GRBWLG
BAYLIS & HARDING
Kuvaus

Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger Body Wash on raikkaan sitruunaruohon ja inkiväärin tuoksuinen suihkusaippua, joka virkistää mieltä ja kehoa.

Goodness-sarjan tuotteet on kehitetty luontoa huomioiden, ja ne ovat lempeitä myös ihollesi niiden sisältämien dermatologisesti testattujen, 98% luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden sekä luomu-uutteiden ansiosta. Myös pakkaukset ovat luontoa kunnioittavia, sillä pullot on valmistettu täysin kierrätetystä muovista ja pumput ja korkit kierrätetty. Lisäksi tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

Tuotetiedot
BAYLIS & HARDING
GRBWLG

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
PETA
Ainesosat
Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Parfum (Fragrance), Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Allantoin, Panthenol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Piper Nigrum (Black Pepper) Seed Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citral, Limonene, Linalool
Arvostelut