Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium Body Wash on valloittava ruusun tuoksuinen suihkusaippua. Sen sisältämät eteeriset öljyt ja luomu-uutteet rauhoittavat mieltä ja ovat hellävaraisia ihollesi. Tuote on 98 % luonnollinen ja 100 % vegaaninen & cruelty free.

GRBWRG
BAYLIS & HARDING
Kuvaus

Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium Body Wash on valloittava ruusun tuoksuinen suihkusaippua. Sen sisältämät eteeriset öljyt ja luomu-uutteet rauhoittavat mieltä ja ovat hellävaraisia ihollesi.

Goodness-sarjan tuotteet on kehitetty luontoa huomioiden ja ne ovat lempeitä ihollesi niiden sisältämien dermatologisesti testattujen, 98% luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden ja luomu-uutteiden avulla. Myös pakkaukset ovat luontoa kunnioittavia, pullot on valmistettu täysin kierrätetystä muovista ja pumput ja korkit kierrätetty. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia. 

Tuotetiedot
BAYLIS & HARDING
GRBWRG

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
PETA
Ainesosat
Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Parfum (Fragrance), Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Allantoin, Panthenol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Rosmarinus (Rosemary) Officinalis Leaf Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citronellol, Geraniol, Linalool
Arvostelut