Baylis & Harding Goodness Sea Kelp & Peppermint Hand Wash -käsisaippuan tuoksu on yhdistelmä raikasta ja tyynnyttävää, kuin meri joka kohtaa englantilaisen puutarhan. Virkistävät piparminttu, vihreä tee ja merisuola on yhdistetty merilevän, seetrin ja meripihkan lempeisiin tuoksuihin. Upean tuoksun viimeistelee piparmintun, appelsiinin, aniksen, sitruunan ja petitgrainin luonnolliset eteeriset öljyt, jotka hellivät ihoa ja aisteja. Tuote on 98 % biohajoava ja 100 % vegaaninen & cruelty free. 

GRHWSK
BAYLIS & HARDING
Kuvaus

Baylis & Harding Goodness Sea Kelp & Peppermint Hand Wash -käsisaippuan tuoksu on yhdistelmä raikasta ja tyynnyttävää, kuin meri joka kohtaa englantilaisen puutarhan. Virkistävät piparminttu, vihreä tee ja merisuola on yhdistetty merilevän, seetrin ja meripihkan lempeisiin tuoksuihin. Upean tuoksun viimeistelee piparmintun, appelsiinin, aniksen, sitruunan ja petitgrainin luonnolliset eteeriset öljyt, jotka hellivät ihoa ja aisteja.

Tuote on valmistettu Englannissa miedoista, kasvipohjaisista ainesosista. Se on 100 % vegaaninen & cruelty free ja 95% biohajoava. Sisältää luomu-uutteita ja eteerisiä öljyjä. Hellävarainen iholle, dermatologisesti testattu. Tuote ei sisällä parabeeneja, silikoneja tai SLS/SLES -sulfaatteja. Pakkaus on valmistettu kierrätysmuovista. 

Tuotetiedot
BAYLIS & HARDING
GRHWSK

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
PETA
Ainesosat
AQUA (WATER), COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, ALLANTOIN, PANTHENOL, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, ILLICIUM VERUM (ANISE) FRUIT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, AMYL CINNAMIC ALDEHYDE, HEXYL CINNAMIC ALDEHYDE, LIMONENE, LINALOOL
Arvostelut