Baylis & Harding Goodness Sea Kelp & Peppermint Soap Bar on piristävän piparmintun tuoksuinen saippuapala, joka virkistää mieltä. Se sisältää merilevää, joka on tunnettu sen detox-ominaisuuksistaan. Tuote on 98 % luonnollinen ja 100 % vegaaninen & cruelty free.  

GRSOAPSK
BAYLIS & HARDING
Kuvaus

Baylis & Harding Goodness Sea Kelp & Peppermint Soap Bar on piristävän piparmintun tuoksuinen saippuapala, joka virkistää mieltä. Se sisältää merilevää, joka on tunnettu sen detox-ominaisuuksistaan.

Goodness-kokoelman tuotteet on kehitetty luontoa huomioiden ja ne ovat lempeitä ihollesi niiden sisältämien dermatologisesti testattujen, 98% luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden ja luomu-uutteiden ansiosta. Myös sarjan pakkaukset ovat luontoa kunnioittavia, pullot on valmistettu täysin kierrätetystä muovista ja pumput ja korkit kierrätetty. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia & cruelty free. 

Tuotetiedot
BAYLIS & HARDING
GRSOAPSK

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
PETA
Ainesosat
Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Sodium Chloride, Juglans Regia (Walnut), Shell Powder, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Arvostelut