Voidemainen Lottie London Bright Bounce -peitevoide luo täydellisen meikkipohjan peittäen tummat silmänaluset ja kirkastaen ihonsävyä. Peitevoide kirkastaa, silottaa ja kosteuttaa silmänympärysihoa. Bright Bounce ei ainoastaan ​​kirkasta näkyvästi ja auta vähentämään tummia silmänalusia, vaan se myös hoitaa silmänympärysihoa E-vitamiinilla ja kirsikansiemenöljyllä. Sano hyvästit kuiville ja epätasaisille silmänalusille!

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

MMP001
Lottie London
Kuvaus

Voidemainen Lottie London Bright Bounce -peitevoide luo täydellisen meikkipohjan peittäen tummat silmänaluset ja kirkastaen ihonsävyä. Peitevoide kirkastaa, silottaa ja kosteuttaa silmänympärysihoa. Bright Bounce ei ainoastaan ​​kirkasta näkyvästi ja auta vähentämään tummia silmänalusia, vaan se myös hoitaa silmänympärysihoa E-vitamiinilla ja kirsikansiemenöljyllä. Sano hyvästit kuiville ja epätasaisille silmänalusille!

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Lottie London
MMP001

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje
Bright Bounce -peitevoide toimii parhaiten levitettynä silmänympärysvoiteen jälkeen ja ennen muuta peite- tai meikkivoidetta. Tuotetta suositellaan levittämään meikkisienellä tai hellävaraisesti sormenpäillä.
Ainesosat
Polyisobutene, Hydrogenated Polyisobutene, Ethylhexyl Palmitate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Synthetic Wax (Cire Synthétique), Silica, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Glyceryl Stearate SE, Phenoxyethanol, Aluminum Hydroxide, Prunus Avium (Sweet Cherry) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Caprylic/Capric Glycerides, Glycyrrhiza Glabra (Liquorice) Root Extract, Polyquaternium-51, BHT, Tocopherol, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).
Arvostelut