Lottie London Mega Brow -Tinted -kulmavaha on ehdoton go to -tuote, kun haluat täydellisesti muotoillut, muhkeat kulmakarvat silmänräpäyksessä. Muotoile ja aseta kulmakarvat tällä kuivumattomalla, vedellä aktivoituvalla vahalla. Mega Brow -kulmavaha pitää kulmakarvat kurissa koko päivän! Mega Brow -kulmavahalla luot laminoidun näköiset kulmat todella edullisesti. Vahassa on ruskea sävy, jolla luot kulmiisi intensiivisemmän ilmeen. Tuotteen mukana tulee kulmaharja, jonka avulla tuotetta on helppo levittää. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

BSW002
Lottie London
Kuvaus

Lottie London Mega Brow -Tinted -kulmavaha on ehdoton go to -tuote, kun haluat täydellisesti muotoillut, muhkeat kulmakarvat silmänräpäyksessä. Muotoile ja aseta kulmakarvat tällä kuivumattomalla, vedellä aktivoituvalla vahalla. Mega Brow -kulmavaha pitää kulmakarvat kurissa koko päivän! Mega Brow -kulmavahalla luot laminoidun näköiset kulmat todella edullisesti. Vahassa on ruskea sävy, jolla luot kulmiisi intensiivisemmän ilmeen. Tuotteen mukana tulee kulmaharja, jonka avulla tuotetta on helppo levittää. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Lottie London
BSW002

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje
Kostuta vahaa pienellä määrällä vettä tai meikinkiinnityssuihketta. Levitä tuotetta kulmakarvoihin paketissa mukana tulevalla kulmaharjalla.
Ainesosat
Sorbitol, Propylene Glycol, Sucrose, Myristic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Aqua (Water), Sodium Hydroxide, Lauric Acid, Palmitic Acid, Sodium Bicarbonate, Tetrasodium EDTA, CI 77499, CI 77491, CI 77492 (Iron Oxides)
Arvostelut
Jenni 2022-06-28

Yllättävän hyvä!

Tämä oli tuotteena tosi positiivinen yllätys, pitää kulmat hyvin paikoillaan ja antaa nätisti väriä! Varsinkin meikittömien päivien pelastaja :) Olen suihkauttanut settingsprayta tuotteeseen ennen kuin otan tuotetta pyöröharjaan, mielestäni levittyy silloin paremmin:)