Hiusvärin innoittama, Blue Black sävy on tumma ja viettelevä, mutta pienellä twistillä. Super heijastavat sävyt viilentävät lämpimiä sävyjä, ja vangitsevat valoa, tuoden lopputulokseen huomattavaa kirkautta. Blue Black antaa upean täyteläisen tumman lo

MIH201819
Minetan
Kuvaus

Blue Black -  Syvä rusketus viileillä pohjasävyillä

Blue Black -sävy on tumma ja viettelevä, mutta pienellä twistillä. Superheijastavat sävyt viilentävät lämpimiä sävyjä ja vangitsevat valoa tuoden lopputulokseen huomattavaa kirkautta. Blue Black -sävy on sekoitus sinisiä ja mustia pigmenttejä, jotka taittavat keltaisia ja punaisia pohjasävyjä. Lopputuloksena on täyteläisen tumma rusketus viileillä pohjasävyillä.  Ja mikä parasta, lopputulos vie vain tunnin.

Blue Black sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille, ja kaikille, jotka haluavat syvän ja viileän supertumman lopputuloksen.

Kuvankaunis rusketus, josta voit itse päättää lopputuloksen tummuuden: Peseydy tunnin jälkeen luonnollisemman lopputuloksen saamiseksi. Jätä vaikuttamaan pidempään jos haluat tummemman lopputuloksen.

-Sinisten ja mustien pigmenttien sekoitus

-Viilentää lämpimiä ihonsävyjä, ja heijastaa valoa kirkastaen ihoa

-Imartelee tummia ihonsävyjä

-Sopii kaikille ihotyypeille

-Itsestään mukautuva koostumus

-Tunnin pikarusketus

-Vegaaninen

-100% Luonnollinen DHA

Tuotetiedot
Minetan
MIH201819

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Näin saat virheettömän ja tasaisen lopputuloksen:

1. Levitä PUHTAALLE ja KUORITULLE iholle pyörivin liikkein Bronze On -kintaalla. Etene alhaalta ylöspäin eli jaloista kohti ylävartaloa.

2. Rasvaa tarvittaessa kyynerpäät, polvet ja nilkat. Levitä itseruskettavaa hillitysti näille alueille, sillä alueet ruskettuvat yleensä helpommin.

3. Peseydy 1-3+ tunnin päästä.

Päätä itse, kuinka tumman lopputuloksen haluat: peseydy yhden tunnin jälkeen, jos haluat luonnollisen lopputuloksen. Tai jätä itseruskettava vaikuttamaan pidempään syvemmän ja tummemman lopputuloksen saamiseksi. Kun peseydyt, huuhtele vartaloa noin 45 sekuntia. Älä käytä saippuaa tai kuorinta-aineita. Ensimmäisen pikasuihkun jälkeen, rusketus kehittyy vielä 24 tunnin ajan. Normaalin suihkun voi ottaa  8-16 tunnin päästä levityksestä.

Ainesosat
Water (Aqua), Propylene Glycol, Dihydroxyacetone, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Metabisulfite, Sodium Citrate, Citric Acid, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Hydrated Silica, Silica Dimethyl Silylate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Red 40 (CI 16035), Blue 1 (CI 42090), Yellow 5 (CI 19140).
Arvostelut