Algamaris aurinkovoide lapsille (ja herkkäihoisille) on luonnollinen ja hajusteeton aurinkovoide, joka suojaa ihoa kattavasti UVA- ja UVB-säteiltä. Luonnolliset mineraaliaurinkosuojat takaavat korkean suojan (SK50+) iholle.

H04667
Algamaris
Kuvaus

Algamaris aurinkovoide lapsille (ja herkkäihoisille) on luonnollinen ja hajusteeton aurinkovoide, joka suojaa ihoa kattavasti UVA- ja UVB-säteiltä. Luonnolliset mineraaliaurinkosuojat takaavat korkean suojan (SK50+) iholle. Patentoitu Alga-gorria yhdiste suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Hypoallergeeninen ja hajusteeton. Algamaris aurinkosuojatuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Kaikki Algamaris luonnolliset aurinkosuojatuotteet ovat Ecocert -sertifioituja eivätkä sisällä nanopartikkeleita. Käyttämällä Algamaris aurinkovoiteita voit olla varma siitä, että ne ovat turvallisia sinulle ja ympäristölle.

• Titaanidioksidi ja Sinkkioksidi, jotka suojaavat UVA- ja UVB-säteiltä.

• Alga-gorria“‡:punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.

• Luomu sheavoi:kosteuttaa, suojaa ja korjaa ihoa.

• Luomu kookosöljy:pehmentää, kosteuttaa ja suojaa ihoa.

Tuotetiedot
Algamaris
H04667

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
COSMOS ORGANIC
Cosmebio
ECOCERT
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Suojakerroin
Spf 30
Arvostelut